Starburst XXXtreme review + Gratis spelen

Starburst XXXtreme review

Iconisch is een veel gebruikt woord, maar als ooit een online gokkast de term verdiende, dan is het de klassieke Starburst van NetEnt, uitgebracht in 2013, blijft het voor velen een immens populair spel maar door de jaren gaat deze slot toch wat gedateerd aanvoelen, in een streven om het merk relevant te houden, of om fans die naar andere slots zijn overgestapt, weer terug te halen, heeft NetEnt de klassieker flink onder handen genomen getuige de release van Starburst XXXtreme.

Als het op de visuele effecten aankomt, kun je het Starburst-erfgoed op anderhalve kilometer afstand zien, aangezien de remake er ongeveer hetzelfde uitziet. De kosmisch geïnspireerde actie vindt plaats over een spelraster met 5 rollen en 3 rijen met 9 in plaats van 10 vaste winlijnen.

Spelers die op zoek zijn naar grote innovaties zullen blij zijn te weten dat het laten vallen van een winlijn de minste van de veranderingen is in Starburst XXXtreme, audiovisueel valt er verder niet veel op aan te merken; Starburst XXXtreme vertoont een lichtsnelheid-effect achter de rollen, maar fans van de eerste Starburst zullen zich meteen thuis voelen bij de XXXtreme-versie.

Inzetten kan vanaf 10 cent tot €50 per spin met een winstpotentieel van 200.000x de inzet!

Hoe werkt Starburst XXXtreme

De Starburst XXXtreme slot wordt gespeeld met 5 rollen, 3 rijen en 9 vaste winlijnen. Het origineel heeft 5 rollen en 10 winlijnen. Om een winnende combinatie te maken, moet je 3, 4 of 5 overeenkomende symbolen of wilds van links naar rechts op 1 van die winlijnen laten landen, beginnend vanaf rol 1.

Inzetten kan vanaf 10 cent tot €50 per spin met een winstpotentieel van 200.000x de inzet, ter vergelijking: met de oude Starburst kon je maximaal 500x de inzet winnen.
Klik op het muntenpictogram onder de rollen en kies vervolgens uit de getoonde inzetniveaus. Klik op het ‘I’-pictogram om toegang te krijgen tot de uitbetalingstabel. Uitbetalingsbedragen worden in contanten weergegeven en hebben betrekking op het huidige inzetniveau. Het is leuk en gemakkelijk te volgen.

Het spel keert terug naar bekend terrein voor de uitbetalingstabel, waar dezelfde 7 uitbetalingssymbolen zijn gebruikt. Dit betekent 5 sprankelende edelstenen als symbolen met een lagere waarde, met daarbovenop 7s en Bars. Deze laatste twee zijn een uitbetaling waard van 20 tot 50 keer de inzet voor een five of a kind combo. Net als voorheen spelen wilds een cruciale rol bij het verzamelen van munten.

starburstxxxtreme

Ondersteunde platforms

Starburst XXXtreme is perfect geoptimaliseerd voor mobiel spelen en speelt fantastisch op elk iOS-, Windows- of Android-apparaat.

STARBURST XXXTREME WILDS AND RANDOM WILDS

NetEnt heeft een inzetlijn verwijderd en de anderen beperkt om slechts in één richting te betalen, dus er moet iets krachtigs aan boord zijn om de ‘XXX’ in de titel te rechtvaardigen, daarom heeft NetEnt als compensatie vermenigvuldigers aan de strijd toegevoegd. Dat klinkt misschien een beetje simplistisch, maar eenvoud vormt de kern van de Starburst-ervaring en de effecten kunnen buitengewoon zijn.

Bij het opstarten van het spel zal je merken dat er 2 XXXtreme Spins-weddenschappen beschikbaar zijn:

  • Eén daarvan is één gegarandeerde Starburst Wild bij elke spin, waardoor de inzet met x10 wordt verhoogd
  • De andere is twee gegarandeerde Starburst Wilds per spin, waardoor de kosten stijgen tot 95x de basisinzet.

Als je schrikt van die aantallen, weet dan dat het mogelijk is om net zoveel wilds te landen op reguliere spins; ze komen alleen niet zo vaak opdagen. De gokstrategie heeft een lichte invloed op de RTP (Return to Player) die rond de 96,26-96,45% schommelt.

Zoals eerder draait het spel om de Starburst Wilds, die op rol 2, 3 of 4 verschijnen. Wanneer ze landen, breiden ze uit om alle posities op hun rol te bedekken en een respin toe te kennen. Wilds zijn vergrendeld voor respins, en als er een nieuwe toeslaat, wordt deze ook vergrendeld terwijl een nieuwe respin wordt toegekend.

Vermenigvuldiger Starburst Wild

Het nieuwe deel is dat elke Starburst Wild ook een vermenigvuldiger van x2, x3, x5, x10, x25, x50, x100 of x150 toekent. Als er meer dan één wild landt, worden de vermenigvuldigers bij elkaar opgeteld tijdens een respin-reeks en wordt de waarde toegepast op alle winstlijnen van de huidige draai of volgende respins.

Een laatste extraatje is de Random Wilds feature. Die kan willekeurig worden geactiveerd na een spin of een respin, waarbij 1-3 Starburst Wild-symbolen worden toegevoegd aan de middelste drie rollen.

Conclusie

De originele Starburst is één van de meest populaire slots aller tijden dus NetEnt had veel waar te maken met de lancering van de Starburst XXXtreme slot.

Het ontwerp is echter veel beter dan het origineel en wij denken dat deze nieuwe Starburst slot wel eens net zo populair zou kunnen worden als zijn voorloper, wel is Starburst XXXtreme, inderdaad in veel opzichten extreem en misschien meer iets voor de doorgewinterde speler.

Speel hier voor je plezier Starburst XXXtreme

Speel Starburst XXXtreme voor echt geld :


Alleen Toegang voor 24 jaar en ouder.