Hélène Hendriks gaat gokprogamma presenteren

helenehendriks

Hélène Hendriks, die kort Wilfred Genee verving bij Voetbal inside, gaat bij Veronica een progamma rond het wedden op voetbalwedstrijden presenteren genaamd ‘The Bettle’, de presentratrice van ‘Missions Impossible’ van SBS, zegt over de nieuwe voetbalkwis het volgende, “We hebben twee teams, met twee panelleden: Frank Lammers en Leo Alkemade. Dat zijn twee échte voetballiefhebbers. De één is die-hard PSV-support en de ander die-hard Willem II. En ik ben NAC, dus de Brabantse driehoek is weer compleet.

The Bettle, een voetbalquiz met voorspellingen

The Bettle zal vanaf 5 november iedere vrijdag te zien zijn na Veronica Inside, in het progamma zal ook een oude bekende zijn opwachting maken namelijk, Kees Jansma, die fungeert als scheidsrechter. Frank Lammers en Leo Alkemade zullen voorspellingen doen betreffende komende voetbalwedstrijden, het is dan ook geen verrassing dat The Bettle stevig gesponserd is door Holland Casino, dat hun nieuwe online sportsbook onder aandacht van het publiek wil brengen.

Kritiek

Critici, waaronder AD-televisierecensent Angela de Jong zijn van mening dat Hélène met The Bettle teveel aan het promoten van gokken doet in haar podcast zegt Angela dan ook: “De Bettle met een ‘e’ betekent dat er ook iets met gokken omheen zit, want je kunt betten. Waarschijnlijk moest Hélène nog iets doen voor haar contract. Ik vind wel dat je je mensen af en toe een beetje mag beschermen en de merken die ze zijn. Ze heeft De Oranjezomer zo goed gedaan dat ze echt wel weer een paar trappen hoger kon. Je kunt ook iets bedenken dat meer statuur heeft.”

De nieuwe voetbaquiz The Bettle is vanaf vrijdag 5 november wekelijks om 22.00 uur te zien op SBS6.


Alleen Toegang voor 24 jaar en ouder.