weddenopsport

Als je van plan bent om een een gokje te wagen en een weddenschap op sport af te sluiten bij een online bookmaker dan kan je hier de beste tips lezen over hoe je dit kunt doen. Als je nog nooit eerder een sport weddenschap hebt afgesloten bij een online bookmaker, dan zullen deze tips je helpen om op een goed geïnformeerde manier een start te maken op het gebied van online sportweddenschappen.

Tip #1: Begin langzaam

Onze belangrijkste tip voor beginnende sportgokkers is dat je langzaam begint.. In plaats van meteen een hoop weddenschappen af te sluiten zonder veel kennis of ervaring, doe je er beter aan je eerst te verdiepen in alles wat bij sportgokken komt. Door een stap terug te doen, kun je je winkansen vergroten door de basisprincipes van sportweddenschappen te leren, dat is onze volgende tip hieronder.

Tip #2: Koester Realistische verwachtingen

Als je van plan bent om je dagelijkse baan op te zeggen omdat je denkt dat je goed gaat verdienen met sportweddenschappen, moeten we je teleurstellen. de kans is klein dat je je brood kunt verdienen met wedden op sport. maar wil niet zeggen dat er helemaal geen geld te verdienen is, maar het zal moeilijk zijn om genoeg te verdienen om van je gokinkomsten te kunnen leven. Er zijn professionele sportgokkers die hun brood verdienen met gokken. Er zijn er echter niet veel, en zelfs die verliezen nog steeds vrij vaak. Zelfs de beste sportgokkers verliezen nog steeds 40% -45% van de tijd hun weddenschappen.

Tip #3: Raak vertrouwd met de gebruikte terminologie 

Voordat je begint met gokken op sportwedstrijden is het meer dan raadzaam om onderzoek te doen naar de gebruikte begrippen bij een online bookmaker.

Kijk hiervoor op onze uitgebreide pagina over wedopties

Tip #4: Kies voor enkelvoudige weddenschappen

Uit statistische analyse kun je ook afleiden dat het plaatsen van enkelvoudige weddenschappen beter is als je op de lange termijn wilt winnen. Met meervoudige weddenschappen kun je weliswaar hogere bedragen winnen met een lagere inzet, maar de kans dat je wint is statistisch kleiner.

Tip #5: Wed op sporten die je goed kent

Als je nieuw bent met sportweddenschappen, is het altijd een goed idee om te wedden op sporten die je goed kent. Door dit te doen, heb je een grotere kans om goede gokbeslissingen te nemen in tegenstelling tot wedden op sporten waar je weinig of niets van af weet. Het kan aantrekkelijk zijn om op tal van verschillende sporten te willen wedden als je helemaal nieuw bent. Echter, totdat je een goede grip hebt op sportweddenschappen op de sporten die je goed kent, raden we je aan om te wachten met wedden op andere sporten tot een later tijdstip.

Tip #6: Blijf gedisciplineerd en accepteer je verlies

Eén van de belangrijkste punten bij wedden op sportwedstrijden is het vasthouden aan je van te voren opgestelde budget. Hoewel het mogelijk is om geld te winnen zal je ook gaan verliezen. Zet daarom nooit meer in dan je kan veroorloven en bepaal voordat je gaat wedden op sport je budget. 

Kies er daarnaast voor om een maximale inzet per weddenschap of per wedstrijd of evenement in te zetten.

Tip #7: Plaats nooit een multiple bet (weddenschap)

Plaats nooit een multiple bet bij een online bookmaker. Je kan beter een aantal verschillende enkelvoudige bets op wedstrijden plaatsen. Als je bij een multiple bet namelijk één bet fout hebt, verlies je alles! probeer dat dus pas als je wat meer ervaring hebt.

Tip #8: Het vergelijken van odds

Vergelijk de Odds (quoteringen) bij de diverse online bookmakers (online casino’s), het komt vaak genoeg voor dat deze odds bij de ene bookmaker gunstiger voor je zijn dan bij de andere, je rendement kan hierdoor sterk oplopen.

Bonus Tip: Kijk uit met Alcohol, door te veel te drinken is de kans groter dat je onnodige risico’s neemt, neem gerust een drankje maar ken je limiet.

Tip #9: informatie

Behalve je eigen sportkennis is het aan te raden gebruik te maken van statistieken,
online bookmakers gebruiken ondere andere statistieken, van teams, individuele sporters etc, om hun odds vast te stellen maar jij kan dezelfde statistieken ook gebruiken om een betere inschatting te maken wie er wint of verliest(of gelijk speelt). Deze statistieken kan je meestal vinden op de website van de bookmaker, wel moet je goed onthouden dat‘in het verleden behaalde resultaten geen garantie bieden voor de toekomst’houdt ook goed het sportnieuws bij, wie is er geblesseerd, wie is in vorm, etc.

Uiteraard is het aan te raden eens te kijken bij onze Wedtips.
Kortom probeer zoveel mogelijk zelf zoveel mogelijk informatie te verzamelen, zodat je weloverwogen je sport weddenschap kan plaatsen.

Tip #10: Wees objectief

Clubliefde is een mooi iets net zoals fan zijn van een bepaalde sporter/ster maar laat dit niet je keuze met betrekking tot inzetten op sportweddenschappen beinvloeden, wees zo objectief mogelijk, tenslotte ben je met je eigen geld aan het gokken.