live-sportweddenschappen

Live Wedden (In-Play Betting of Live Betting) betekent dat spelers tijdens een wedstrijd ‘Live’ hun weddenschappen kunnen plaatsen. In het verleden konden sportweddenschappen alleen worden afgesloten voor aanvang van een wedstrijd (pre-match) maar sinds bookmakers hun diensten online aanbieden zijn niet alleen de soorten sportweddenschappen uitgebreid maar ook de manier hoe je op ze kan inzetten. Aan Live wedden zijn een groot aantal voordelen verbonden, Als gokker heb je namelijk de mogelijkheid om elke seconde en in reële tijd je strategie aan te passen afhankelijk van hoe de wedstrijd verloopt.

Live wedden op Voetbalwedstrijden

Live wedden is een steeds populairdere soort van online wedden aan het worden, voornamelijk op voetbalwedstrijden, want zeker in het voetbal kunnen onverwachte situaties tijdens of vlak voor de wedstrijd gebeuren. zoals een blessure, een gegeven rode kaart of een last minute verandering in de opstelling kan de wedstrijd een totaal andere kant op laten gaan.

Spanning met live wedden op voetbal

Met live wedden op een voetbalwedstrijd creëer je volop extra spanning terwijl je de wedstrijd volgt, want je kan direct reageren op wat er gebeurt op het veld, door goed in de gaten te houden als het momentum in de wedstrijd kantelt kun je profiteren van hoge odds. Wacht je te lang, dan veranderen de odds en maak je misschien minder winst dan mogelijk was. De bookmakers houden de wedstrijd uiteraard ook in de gaten en passen de odds zo snel mogelijk aan.

Volop keuze voor liefhebbers van live wedden

Aangezien steeds meer gokkers overstappen op Live wedden is het aanbod ook flink gestegen, uiteraard heeft het populaire voetbal daarin een prominente plaats met niet alleen de Nederlandse ere-divisie of Champignions Legue maar ook de grote Europese voetbal competities en zelfs de voetbalcompetitie van Zuid-Korea of Roemenië zodat er 24/7 een aanbod is.

Voetbal is niet de enige sport waar je Live op kunt wedden er is een ruime keuze aanwezig met onder andere: Tennis, Basketbal, Volleybal, Badminton. Honkbal/Softball, IJshockey, Cricket, Darts, Tafeltennis eigenlijk kan je inzetten op zowat elke sport. en er is een enorm aanbod aan live weddenschappen mogelijk per wedstrijd net zoals bij pre-match wedden.

Cash Out

Nog een leuk voordeel aan live wedden is de live cashout, hiermee kan je de weddenschap annuleren voor het einde van de wedstrijd, voor als je het gevoel hebt dat het compleet verkeerd gaat met je voorspelling. Het bedrag dat je zal terugkrijgen van je inzet, zal afhangen van het ogenblik dat je je live cash-out doorgeeft. want ook de cash out veranderd constant en in sommige gevallen wordt deze optie helemaal verwijderd.

Hoe plaats ik een live weddenschap?

De opzet van Live weddenschappen plaatsen is best eenvoudig, volge deze vijf stappen:

  • Kies een legale online bookmaker uit.
  • Ga naar de website en schijf je in (meestal krijg je ook nog een bonus in de vorm van een Free Bet of Odds Boost)
  • Zoek naar de afdeling Live en bekijk daar de wedstrijd waarop je live wil inzetten
  • Plaats je weddenschap(en)
  • Hou de wedstrijd goed in de gaten, hetzij op de website van de bookmaker of kijk TV en gok via je mobieltje of op je laptop met twee schermen open etc. en hou je weddenschap in de gaten en/of pas aan of plaats extra bets terwijl de wedstrijd bezig is. Veel Plezier!

Alleen Toegang voor 24 jaar en ouder.