mayan-rush

Ontdek de geheimen van een oude beschaving wanneer je de Mayan Rush gokkast online speelt. Deze slot van Stakelogic bevat mysterieuze dierenemblemen, houtsnijwerk en twee ontdekkingsreizigers op de vijf rollen. Blokkers bedekken een deel van het 5×5 raster van symbolen en openen zich om meer van het spel te onthullen bij opeenvolgende overwinningen. Zodra het Mayan Rush-gokautomaatraster volledig is ontgrendeld, vul je meters om vermenigvuldigers en extra levens te verdienen. Dit is een spel met hoge volatiliteit, met een gemiddeld RTP van 96,05%.

Indiana Jones

Als je geniet van gokautomaten met een thema rond Azteken en Maya’s, dan zullen de prachtig ontworpen symbolen en achtergrond die hier worden gebruikt zeker aanspreken. Het spel komt van Stakelogic en ze hebben grafisch uitstekend werk afgeleverd. Totems bewaken aan weerszijden van de Mayan Rush online gokkasten, tegen een decoratieve achtergrond van oud houtsnijwerk en kruipende jungle-ranken. Stenen bedekken de hoeken van de rollen om je een eerste 1-3-5-3-1 lay-out van actieve symbolen te geven. Je ziet gouden dierensymbolen die lijken op de beroemde Nazca-lijnen in Peru, maar ongeveer een miljoen keer kleiner. Een ontdekkingsreiziger van het Indiana Jones-type en zijn niet on-aantrekkelijke assistent betalen de hoofdprijzen wanneer ze vanaf de linkerkant op actieve symboolposities landen. Elk symbool komt in de kleuren rood of blauw, en deze worden belangrijk tijdens de spannende Rush Mode.

Spelen op PC en Mobieltje

Je kunt de Mayan Rush gokkast op de pc en je mobieltje spelen. Een Super Stake-optie verdubbelt de inzet, maar genereert willekeurig extra kansen om te winnen. Andere opties zijn onder meer Autoplay- en Turbo-modi.

Verwijder de blokkers

Je begint met 45 manieren om te winnen, maar elke winnende combinatie verwijdert blokkers en activeert een re-spin van de rollen. Als dit leidt tot een nieuwe overwinning, verdwijnen verdere blokkeringen terwijl extra respins spelen. Het aantal verwijderde blokkers is gelijk aan het aantal symbolen in de winnende combinatie. Het wordt steeds gemakkelijker om te winnen naarmate meer en meer van de Mayan Rush online gokkast actief wordt. Alle blokkers keren terug met een verliezende draai, maar als je het hele spel opent, begint het echt interessant te worden als je de Rush-modus activeert. Je hebt nu 3.125 winnende manieren en geen blokkers meer.

De totems aan weerszijden van de rollen beginnen vol te raken bij elke opeenvolgende re-spin, omdat er winnende symbolen aan worden toegewezen, afhankelijk van hun kleur. Verzamel vijf symbolen in de rode Life Totem en je kunt een verliezende draai maken zonder de terugkeer van de blokkers. Elke keer dat je vijf symbolen in de blauwe Multiplier Totem verzamelt, stijgt de waarde met 1x. Er is geen limiet aan hoe vaak je de totems kunt vullen om extra levens toe te voegen en vermenigvuldigers te verhogen.

Neem de Super Stake-optie

Mayan Rush heeft veel weg van Valley of the Gods van Yggdrasil. De grote verschillen liggen vooral in de ‘gamble feature’ en de ‘SuperStake optie’. Met de Super Stake actief verbeteren de beloningen van de Mayan Rush gokkast nog verder. Een reeks van drie respins vindt plaats op willekeurige spins, waarbij muntsymbolen blokkers op hun rol verdwijnen.

Munten zetten ook de respin-teller terug naar drie, waarbij alle winsten worden verdubbeld wanneer elke blokker is verdwenen. Als je het raster met munten vult, worden al hun gecombineerde waarden vermenigvuldigd met 25x. Zoals de meeste Stakelogic-spellen, heeft de Mayan Rush online slot een optionele gokronde. Klik na een overwinning op de knop Gokken om een ​​gedekte speelkaart te onthullen en verdubbel vervolgens de winst door de kleur te raden, of verviervoudig deze met een keuze uit de juiste reeks.

Conclusie

Mayan Rush is een beetje afgekeken bij andere spellen, toch raden we je deze gokkast zeker aan, het is een online slot met een hoge variantie. De RTP van deze gokkast ligt op 96,05%. Vooral de bonusronde is interessant, omdat je hier de grote bedragen in kunt winnen! Al kun je ook in het basisspel leuke bedragen verdienen.

Speel Mayan Rush voor je plezier

Speel Mayan Rush voor echt geld


Gok Nieuws

Image

Sportweddenschappen Uitleg

combo-boost

Hoe werkt een Combo Boost

Wat is een Combo Boost Met een Combo Boost heb je de kans om de odds (quoteringen) van een combinatie-weddenschap…

handleiding-sportweddenschappen

Beginnershandleiding voor wedden op sport

Deze gids is in de eerste plaats bedoeld voor mensen die nog nooit op sport hebben gewed en heel weinig…

Wedopties

Verschillende soorten weddenschappen en begrippen uitgelegd

Als je voor de eerste keer een weddenschap gaat plaatsen bij een online bookmaker, schik je misschien van alle verschillende…

live-sportweddenschappen

Live wedden op sportwedstrijden

Live Wedden (In-Play Betting of Live Betting) betekent dat spelers tijdens een wedstrijd ‘Live’ hun weddenschappen kunnen plaatsen. In het…

Image

Post Grid #2

mls
jackpot-giant
nhl-wedden
rainbow-jackpots-power-lines-2
primeira-liga
wedden-ligue-1

Alleen Toegang voor 24 jaar en ouder.