Gates Of Olympus review + Gratis spelen

gates-of-olympus-slot-pragmaticplay

De poorten naar het rijk van Zeus staan ​​wijd open voor alle spelers in Gates of Olympus™, de 6×5 videoslot met 20 winlijnen waar symbolen naar beneden vallen en uitbetalen in clusters van minimaal 8. De geschenken van Zeus zijn de vier vermenigvuldigingssymbolen die kunnen worden gebruikt. elke waarde tot 500x. Betreed Mount Olympus in de gratis spins met 15 gratis spellen waarin alle vermenigvuldigers worden opgeteld, waardoor de speler geweldige prijzen krijgt.

All Ways-engine

Het belangrijkste kenmerk van de Gates of Olympus-slot is de All Ways-engine. Om een ​​winnende combinatie te krijgen met dit spelmechanisme, moeten acht overeenkomende symbolen overal op de rollen landen. Er zijn geen vaste winlijnen, dus ze hoeven die niet te volgen, ze hoeven ook niet in een cluster te landen of op aangrenzende rollen te staan. De symbolen kunnen letterlijk overal landen, zolang er maar acht zijn. Een deel van de ervaring van deze slot is dat deze ook een indrukwekkende RTP van 96,5% heeft. Maar dit wordt tegengegaan door het feit dat het een zeer hoge volatiliteit is, wat betekent dat er maar weinig winst kan zijn. Verrassend genoeg is er geen wild-symbool in dit spel, maar er zijn een aantal andere topfuncties, waaronder de Tumble Feature, Multiplier Feature en bonusspins.

Tumble-Feature

Gates-of-Olympus-symbols

Als eerste in de Gates of Olympus-functies is de Tumble-functie. Als een winnende combinatie op de rollen landt, wordt deze functie geactiveerd. Wat er gebeurt, is dat Zeus zijn krachten gebruikt en alle symbolen die de overwinning behaalden van de rollen schiet. Wanneer deze symbolen zijn verdwenen, vallen er nieuwe symbolen uit de lucht en komen ze terug op de rollen. Deze nieuwe symbolen kunnen winnende combinaties maken waarbij het proces zich herhaalt totdat er geen nieuwe combinaties meer worden gevormd. Uitbetalingen worden berekend volgens elk van de winnende combo’s. Wanneer deze functie wordt geactiveerd, is het het beste als er hoogbetaalde symbolen zijn, zoals de gouden kroon. De kroon is het best betalende symbool en als je er 12 op de rollen plaatst, krijg je een uitbetaling van 50x de inzet. De laagbetaalde edelstenen bieden ook goede winsten.

Vermenigvuldigings-Feature

Aan de rechterkant van de rollen staat een geanimeerde Zeus. Tijdens het spelen zal deze God bij elke draai willekeurig tot leven komen. Als hij dat doet, activeert dit de Multiplier-functie. Wanneer dit gebeurt, laat Zeus zijn bliksemschichten op de rollen los. Er kunnen veel van deze bliksemschichten zijn en aan elke bliksemschict hangt een andere vermenigvuldiger, deze vermenigvuldigers kunnen variëren van slechts 2x de initiële inzet tot maar liefst 500x. Door meer dan één bliksemschicht op de rollen te laten landen tijdens dezelfde draai, worden alle vermelde vermenigvuldigers bij elkaar opgeteld, waardoor eventuele winnende combinaties nog meer worden gestimuleerd. De vermenigvuldigingsfunctie kan voorkomen in het basisspel, maar ook tijdens de bonusspins. Wat dit betekent is dat er nog grotere overwinningen kunnen worden geclaimd op Gates of Olympus

Free Spins-Feature

Gates-of-Olympus-free-spins

De laatste feature zijn de Free spins. Dit wordt geactiveerd wanneer 4, 5 of 6 scatter-symbolen, vertegenwoordigd door Zeus, in een enkele draai op de rollen landen. Zodra deze landen, belonen ze 3x, 5x of 100x de waarde van je inzet voor die draai. Dit activeert ook de freespins-functie en kent 15 freespins toe. Bovendien, als een vermenigvuldiger landt, wordt deze toegevoegd aan een van de bestaande vermenigvuldigers die zijn verzameld tijdens de voortgang van het spel. Alsof dit nog niet genoeg was, is er de kans om de freespins-functie opnieuw te activeren binnen de bonusspins. In feite zijn re-triggers onbeperkt. Om dit te doen, moeten er nog drie scatters gedraaid worden, dat zal 5 extra freespins aan het totaal toevoegen. Free spins kunnen gekocht worden voor 100x je inzet, Let op: Wanneer je de Ante inzet heb aanstaan, heb je niet de mogelijkheid om deze spins te kopen.

Ante inzet 

Je kunt ervoor kiezen om je inzet iets omhoog te zetten aan de linkerkant van de gokkast, als je dit doet dan gaat je inzet met 25% omhoog. Hiervoor krijg je terug dat je dubbel zoveel kans hebt om de free spins feature te ontgrendelen.

Conclusie:

Gates of Olympus van Pragmatic Play heeft een aantal topfuncties om de boel draaiende te houden. Er zijn 6 rollen, maar wat opvalt is de All Ways engine. Dit betekent dat er geen winlijnen aan verbonden zijn. In plaats daarvan moeten er minimaal 8 overeenkomende symbolen op de rollen terechtkomen. Deze symbolen kunnen overal landen en toch uitbetalen. Bovendien is er een goede selectie aan bonusfuncties. Deze omvatten de Tumble-functie, waarbij nieuwe symbolen de winnende vervangen. Dan is er de vermenigvuldigingsfunctie, die tot 500x de initiële inzet kan bieden. De bonus-spins-functie voegt meer plezier toe aan het spel met beide eerdere bonusfuncties die ook in dit deel van het spel worden gespeeld, wat betekent dat er hier een maximale winst van 5000x te behalen valt – als de goden het willen!

Speel gratis de Gates of Olympus-slot en ontdek het zelf!


Speel voor echt geld de Gates of Olympus-slot


Alleen Toegang voor 24 jaar en ouder.