Black Gold Megaways Review + Gratis Spelen

Black-Gold-2-Megaways

Black Gold 2 Megaways slot is een product van Stakelogic, een vervolg op Black Gold Megaways. Het thema is geïnspireerd op olieplatforms en door de combinatie met de western stijl ziet deze gokkast er uniek uit. Black Gold 2 Megaways heeft maar liefst 117.649 winlijnen met vijf willekeurige bonus features, zes rollen (verdeeld in twee sets) en maximaal zeven symbolen hoog. Als je een speciaal Bonus-functiesymbool landt, kun je een extra modifier (vermenigvuldiger) activeren.

Ontwerp, symbolen en afbeeldingen

Het achtergrondthema van Black Gold 2 Megaways lijkt op een olieveld, met vaten en veel donkere kleuren. De pijpleiding is ook donker gekleurd en als leuk detail komt er rook uit. De rollen bewegen soepel en voordat het draaien stopt, vertraagd de snelheid om het spel spannender te maken. De muziek past bij het thema en klinkt soms somber.

RTP, variantie en uitbetalingen voor Black Gold 2 Megaways

De Black Gold 2 Megaways RTP is 96,1%, iets boven het gemiddelde. De volatiliteit van de slot is hoog, dus er is potentieel voor grote winsten in een korte periode. De speler kan tot 21195X de inzet winnen, Minimale inzet is: €0,20 de Maximale inzet: €40,00 Als je meer over het votaliteit wilt weten, lees dan onze gids over volatiliteit/variantie.

Super Stake Optie

De eerste beslissing die u kunt nemen voordat u gaat draaien, is of u de Super Stake-optie wilt activeren. De optie kan uw standaardinzet verdubbelen, bijvoorbeeld een inzet van 1,00 wordt verhoogd tot 2,00. Deze functie kun je willekeurig activeren in het basisspel. Modifiers kunnen vaker worden toegekend vanaf de bonusrollen. De RTP en uitbetalingstabel blijven echter hetzelfde.

Gameplay en functies op Black Gold 2 Megaways

Symbool Waarde

De lager uitbetalende symbolen bestaan ​​uit 9, 10, J, Q, K en A. Als je 6 van hetzelfde symbooltype landt, levert dit tussen de 0,60X en 1,25X de inzet op.

De hoger betalende symbolen bestaan ​​uit een olielamp, een helm, een ezel en een enge oliebaron. Als je 6 van hetzelfde symbooltype landt, krijg je tussen de 1,50X en 50X de inzet. Deze oliebaron (type ongewassen J.R.) betaalt al als je 2 van hetzelfde type symbool krijgt.

Het wild-symbool van het spel bestaat uit een stel dynamietstaven, deze vervangt alle symbolen, behalve de olietoren dat een scattersymbool is.

De symbolen met goudstaven en een zak met geld zijn de bonussymbolen van het spel en als je er 4 of meer landt, wordt het Gold Rush-bonusspel geactiveerd. Tijdens deze features zullen er meer symbolen kunnen landen wat de spelervaring zeker ten goede komt.

Laten we eens kijken wat de functies doen.

Gratis spins-functie

Als je 4 of meer scatter-symbolen activeert, kun je 12 gratis spins krijgen. Elke extra scatter op de rollen betekent 5 extra gratis spins. Tijdens de gratis spins is de bonusrol actief, evenals de winstvermenigvuldiger. Er wordt een nieuw scherm geopend waar je vier keuzes krijgt – 12, 8 of 6 gratis spins met respectievelijk x1, x5 of x10. De vierde optie blijft een mysterie totdat deze wordt ontgrendeld. Het combineert de vermenigvuldigers met de gratis spins.

Gold Rush-bonusspel

Black-Gold2

Wanneer 4 of meer van de Gold Rush symbolen in zicht komen, wordt de Gold Rush-bonusfunctie geactiveerd. Alle symbolen worden van de rollen verwijderd, behalve degenen die betrokken waren bij de functietrigger, en de configuratie van Megaways van die activerende spin blijft op dat aantal, tenzij later opgewaardeerd.

Spelers krijgen dan 3 respins, met als doel zoveel mogelijk zakken met munten met vermenigvuldigers op de lege rollen te laten landen. Gelukkig is de bonusrol weer in het spel tijdens deze functie.

Gold Rush respin feature

De respin feature is de Gold Rush, hier mag je een kans wagen om zoveel mogelijk geldzakken en andere extra boosters te scoren. Eerst begin je met drie respins, daarna worden deze gereset nadat je minimaal één nieuwe symbool hebt weten te draaien De boosters die je ook nog kan winnen:

– Adder: zal de waarden van de geldzakken tussen de 1 en 5 op een aantal rollen verhogen.

– Multiplier: zal alle waarden op een rol met 2x, 5x of 10x verhogen.

– Expander: zal een aantal rollen met 1 positie verhogen.

– Collector: verzamelt alle waarden.

– Gold: elke rol krijgt een extra geldzak.

– Extra Spin: een extra spin (vrij logisch).

– Lucky Streak: extra veel boosters.

Black Gold 2 Megaways is compatibel met alle mobiele apparaten, iOS, Android en Windows.

Gokfunctie

Een ander extra kenmerk is de gokfunctie. Deze wordt praktisch elke keer als je wint geactiveerd. Het kan worden verhoogd met x2 of x4 als je de juiste kleur raadt van de reeks van een kaart die je met de afbeelding naar beneden ziet.

Conclusie Black Gold 2 Megaways:

Al met al zijn we heel blij met de Black Gold 2 Megaways slot. De sombere muziek en het donkergekleurde ontwerp maken het hele verhaal van de game serieuzer. De animaties komen overeen met het onderwerp en de zeven functies maken de spins spannender. We geven vooral een hoge score aan het Gold Rush-bonusspel, dat, indien geactiveerd, je kans op winst aardig doet oplopen.

Speel Black Gold 2 Megaways voor je plezier

Speel Black Gold 2 Megaways voor echt geld