outright-weddenschappen

Een ‘outright bet’ is een weddenschap op de overall winnaar van een toernooi of competitie. Deze weddenschappen worden over het algemeen geplaatst voordat het toernooi begint, maar het is ook mogelijk om outright weddenschappen te plaatsen nadat de competitie of toernooi is begonnen, hoewel dan de odds hoogstwaarschijnlijk anders zullen zijn. Je kunt bijvoorbeeld een weddenschap plaatsen op wie de Tour de France win of op Manchester City om de Engelse Premier League te winnen in het seizoen 2021/2022. Andere leuke outrights zijn die op de topscorer van een toernooi of competitie, de winnaar van de groepsfase van een toernooi of dat een team ongeslagen blijft.

Eén van de leuke dingen van Outright-weddenschappen is dat het spannend is voor meer dan één wedstrijd. Als je gewoon op een enkele wedtrijd zou wedden, is je weddenschap zodra die wedstrijd afgelopen is ook voorbij en moet je een ander weddenschap plaatsen voor meer aktie en opwinding. Aan de andere kant kun je genieten van outright-weddenschappen zolang je team nog in de competitie zit of juist op een ommekeer hopen, als het slecht gaat..

Met deze Outright of Seizoensweddenschappen kun je bij een online casino met een sportsbook op van alles wedden, de topscorer van een voetbalcompetitie, de winnaar van het PDC World Darts Championship of dat Max de Formule 1 wint.

Laten we eens kijken naar een voorbeeld:

Outright Voetbalweddenschap Premier League

Rechts zie je de stand in de Engelse Premier League, hieronder zie je de odds, als je zal wedden op dit moment wie de Premier League zal winnen, deze stand is van 26-11-2021, dus zeg maar halverwege het seizoen en je krijgt deze odds bij Betcity.nl als je nu inzet op een outright weddenschap.

pm-stand
outright

Zoals je kunt zien, hebben slechts een paar teams lage odds (kansen), terwijl de anderen zoals bijv. Manchester-United, behoorlijk hoge odds hebben. De bookmaker verwacht dat deze teams weinig tot geen kans hebben om de Premier League te winnen (dit seizoen). De teams die lage odds hebben, hebben meer kans om te winnen.

Tijdens het wonderseizoen van Leicester City in 2015-2016 waren de odds voor een kampioenschap van The Foxes voorafgaande het seizoen torenhoog. Fans van Leicester besloten toch, als een beetje funbet, in te zetten op de titel van hun team. Zo verdiende sommige fans een klein fortuin.

Hogere uitbetalingen

De meeste outright-weddenschappen vinden plaats aan het begin van een competitie of een seizoen. Wanneer u op dit punt uw weddenschappen plaatst, heeft u waarschijnlijk de meeste opties en de beste uitbetalingen, aangezien er tijdens of vlak voor een competitie van alles kan gebeuren, de beste speler van je team kan ineens een transfer maken naar een andere club of geblesseeerd raken. Deze factoren spelen ook een rol bij de bookmakers om hun odds te bepalen.

Zoals je waarschijnlijk al kunt bedenken, hebben outright-bets veel nodig om goed te gaan om je weddenschap te winnen. Hierdoor betaalt het sportsbook zoveel meer uit voor het doen van deze weddenschappen. Typisch, hoe meer wedstrijden er gewonnen moeten worden en hoe meer teams of individuele speler (zoals bijvoorbeeld bij een tennistoernooi), een kans hebben om te winnen, hoe hoger de uitbetaling zal zijn.

Beste tactiek

Laten we je nu vertellen hoe je succesvol kunt zijn, je kan het beste in een later stadium van de competitie inzetten in plaats van in het begin. Je hebt een grotere kans om de winnaar te raden. Houd er rekening mee dat de odds op dit punt veel lager zullen zijn, maar het is beter om op lagere odds te wedden en te winnen dan je inzet op hoge odds te riskeren. Als je wacht om te zien hoe de competitie verloopt, heb je tijd om te zien hoe elk team of elke speler speelt enwie er in de beste vorm is.

Conclusie

Outright weddenschappen zijn heel eenvoudig en duidelijk. Het enige wat je moet doen is een winnaar kiezen en je inzet bepalen. Het is gemakkelijker om zo’n weddenschap te plaatsen dan om een ​​juiste voorspelling te doen, maar zoals je weet, heeft sportweddenschappen zijn risico’s.


Alleen Toegang voor 24 jaar en ouder.