Gokkast Blood Suckers uitleg + Gratis Spelen

Bloodsuckers

Bloodsuckers de online gokkast van NetEnt, die bekend staat om zijn ongeloofelijke 98% RTP (Return To Player). De winsten komen hier van het vampier-dodende bonusspel dat meer dan 20.000x je inzet kan opleveren, Blood Suckers heeft een ongewoon hoge percentage winnende combinaties, daarom is het de favoriet bij vele online gokkast spelers.

Bloodsuckers bestaat uit drie rijen en vijf wielen, het aantal winlijnen is vastgesteld op 25. De verschillende symbolen hebben met het thema van de gokkast te maken.

Reguliere symbolen

blood-suckers

De acht reguliere symbolen, in aflopende volgorde van waarde, zijn als volgt:

  • Mannelijke vampier met grijze huid, lang zwart haar en een rode tulband
  • Mannelijke vampier met een paardenstaart, met een beker bloed
  • Kale mannelijke vampier met groene huid en lange puntige vingers
  • Gevleugelde vrouwelijke vampier
  • Flesje met blauwe drank
  • Bijbel met een zilveren kruis erop
  • Antiek pistool, boog en bebloede pijl

Winnende combinaties worden op de gebruikelijke manier gevormd. Je hebt drie of meer soortgelijke symbolen nodig om naast elkaar (horizontaal of diagonaal) op opeenvolgende rollen te verschijnen, te beginnen met de meest linkse rol.

Speciale symbolen

Wild symbool: Het wild-symbool is een vampier die in de nek van een meisje bijt. Het kan alle andere symbolen vervangen, behalve de scatter- en bonussymbool, om extra betalende combinaties te vormen of toe te voegen aan bestaande. Op zichzelf is het wild-symbool ook het best betalende symbool van het spel. Twee of meer die naast elkaar op opeenvolgende rollen verschijnen, beginnend met rol 1 zullen een uitbetaling opleveren. Vijf van hen op een rij leveren 7.500 munten op.

Scatter symbool: Het scattersymbool is een vampierbruid. Als twee, drie, vier of vijf van deze symbolen tegelijkertijd ergens op de rollen verschijnen, wint u respectievelijk 2x, 4x, 25x of 100x uw inzet. Als er drie of meer scatter-symbolen verschijnen, ontvang je ook 10 gratis spins waarbij alle winsten verdrievoudigd zijn!

Bonus symbool: Het bonussymbool bestaat uit een bebloede hamer en staak. Als er drie of meer naast elkaar op opeenvolgende rollen landen, beginnend met rol 1, zal dat het Vampire Slaying Bonus Game activeren

Vampire Slaying Bonus Game

De bonusgame bij bloodsuckers is uiteraard vampieren afslachten. Bij gokkasten met vampieren hoort een bonusgame. Zodra de vereiste drie of meer bonussymbolen landen zoals aangegeven, schakelt het scherm over naar een donkere kamer gevuld met 12 doodskisten. Klik op één kist tegelijk om hem te openen. Als er een slapende vampier in zit, verschijnt er een houten staak die de vampier in het hart steekt. Elke kist met een vampier heeft een andere geldwaarde, sommige hoog en sommige laag. Zolang er een vampier in zit, kun je doorgaan en een andere kist openen. Drie doodskisten bevatten echter niets anders dan vleermuizen. Zodra je er een opent, eindigt het bonusspel.

Free spins met 3x multiplier

Het scatter symbool is de sleutel om hoge winsten binnen te halen. De vampierbruid moet je hiervoor minimaal drie keer op de rollen krijgen. het scattersymbool is niet afhankelijk van een winlijn.

Drie van deze symbolen leveren je 10 gratis spins op. Vier van deze symbolen zorgen voor 20 gratis spins en vijf symbolen voor 30 gratis spins.Iedere winst die je tijdens de gratis spins maakt wordt verdrievoudigd. Bovendien kun je tijdens de gratis rondes ook nog meer gratis spins verdienen.

Tijdens de free spins modus zullen gewonnen prijzen met een 3x multiplier vermenigvuldigd worden

Tot Slot

De inzet is vanaf € 0,25 t/m €50,00

Blood Suckers biedt geen progressieve jackpot. Maar tussen de uitzonderlijk hoge RTP, extra uitbetalingen van het wild- en scattersymbool en twee speciale bonusfuncties die nog meer manieren bieden om te winnen, mis je de progressieve jackpot helemaal niet.

Blood Suckers heeft een hit frequentie van 40,75% procent. Dat betekent dat gemiddeld 1 op de 2,5 spins een prijs oplevert. Voor online gokkasten is 1 op 4 tot 1 op 5 spins gebruikelijk.

Tip: controleer de bonusvoorwaarden. Is Blood Suckers daarin niet uitgesloten voor het rondspelen van je bonus? Gebruik deze gokkast daar dan voor. Lees meer over Casino-bonussen HIER.

Speel Blood Suckers voor je plezier

Speel Blood Suckers voor echt geld en pak die bonus!


Alleen Toegang voor 24 jaar en ouder.