Maccabi Tel Aviv – PSV voorbeschouwing en wedtip

Maccabi-Tel-Aviv-PSV

Maccabi Tel Aviv speelt tegen PSV Eindhoven op 24 februari 2022 om 17:45 in het Bloomfield-stadion, Tel Aviv, Israël. De wedstrijd maakt deel uit van de UEFA Europa Conference League, knock-outfase. De thuis wedstrijd eindigde in een 1-0 overwinning voor PSV.

Maccabi-tel-aviv

Maccabi Tel Aviv moet thuis winnen om verder te gaan in de Conference League, en dit is iets dat Maccabi Tel Aviv is gelukt in zes van hun vorige acht thuiswedstrijden in de Europa Conference League. PSV daarentegen leed drie nederlagen in de laatste vier uitwedstrijden in Europa.

In 21 van de 21 Europa Conference League-wedstrijden waarbij Maccabi Tel Aviv betrokken was, werd er gescoord door zowel de thuis-als de uitploeg. Dit omvat ook een reeks van tien opeenvolgende thuiswedstrijden. Voor PSV geldt dat in tien van hun laatste 14 uitwedstrijden zowel hebben gescoord als tegengoal(s) hebben ontvangen. Maccabi heeft afgelopen zondag een overwinning geboekt van 2-0 tegen H.Haifa in de Israeli Premier League.

PSV

PSV Eindhoven gaat deze wedstrijd in na een 3-1 Eredivisie-overwinning op SC Heerenveen in hun meest recente wedstrijd. In die wedstrijd had PSV Eindhoven 60% balbezit en 13 schoten op doel, waarvan 4 op doel.

Voor PSV Eindhoven werden de doelpunten gescoord door Nonso Madueke (13′), Mario Götze (46′) en Joey Veerman (50′). Aan de andere kant had SC Heerenveen 9 doelpogingen waarvan 4 op doel. Tibor Halilović (36′) scoorde voor SC Heerenveen. PSV heeft 20 keer doelpunten gemaakt in de voorgaande 6 wedstrijden, met een gemiddelde van 3,33 doelpunt per wedstrijd.

Alhoewel tijdens de Thuis-wedstrijd van PSV, de gehavende ploeg van trainer Roger Schmidt, vrij makkelijk de overwinning kon binnen slepen moeten de Eindhovenaren een ander Maccabi Tel Aviv, gesteund door het thuispubliek, verwachten. Tenslotte is dit de laatst kans voor het elftal van trainer, Mladen Krstajić op Europese glorie dit seizoen. Toch moet het bereiken van de volgende ronde eigenlijk geen probleem zijn voor PSV. Het zou een schande zijn als het niet zou lukken.

Teamnieuws: Maccabi Tel Aviv: Bijna iedereen is fit binnen de selectie van de Israeliers. Alleen Shahar Piven kampt met een dijbeen blessure.

Teamnieuws: PSV Eindhoven: PSV Eindhoven heeft met meerdere blessure gevallen te maken. Ryan Thomas (knieblessure), Marco van Ginkel (onbekende blessure), Maximiliano Romero (onbekende blessure) en André Ramalho (enkeloperatie) zijn degenen die niet in aanmerking voor de selectie komen.

Wedtip Maccabi Tel Aviv – PSV Eindhoven:

Onder de 3,5 doelpunten waren aan de orde van de dag in de recente thuiswedstrijden van Maccabi Tel Aviv in de Europa Conference League, met 21 van hun vorige 21 wedstrijden, waarvan tien op een rij de laatste tijd. Niet alleen dat, maar 19 van de laatste 21 uitwedstrijden van PSV op dit niveau hebben ook niet meer dan drie doelpunten opgeleverd.

De beste weddenschap om te spelen op Maccabi Tel Aviv vs PSV is bij Betcity.nl, Betbuilder met onder 3.5 Goals een overwinning voor PSV en beide teams scoren.