Betcity voor de rest van het seizoen shirtsponser van Fortuna Sittard

Betcity-Fortuna-Sittard

Betcity is de nieuwe partner van Fortuna Sittard voor de restant van het seizoen. Het logo van Betcity.nl, aanbieder van onder meer online sportweddenschappen, zal per direct prijken op de mouw van het Fortuna Sitterd shirt. de verwachting is dat komend seizoen het partnership verder zal worden uitgebreid.

Melvin Bostelaar, CEO van BetCity.nl :

“Vanaf het eerste gesprek met de club merken we dat er zowel persoonlijk als zakelijk een klik is. De koers die de club ingezet heeft en de mate van innovatie en zaken slimmer doen die hier in terug komt past ons erg goed. Wij zijn dan ook erg blij met deze eerste stap in onze samenwerking en kijken uit naar de gezamenlijke toekomst.” zei Melvin Bostelaar.

Slechts het begin

Loek Willems, hoofd van de commerciele afdeling van Fortuna Sittard was eveneens tevreden met de overeenkomt met Betcity. “We zijn ontzettend trots dat we tot een overeenstemming zijn gekomen met BetCity. Deze deal gaat alle partijen veel brengen, ook onze supporters. Dat de onderhandelingen vlot zijn gelopen laat zien dat zowel BetCity, als Fortuna Sittard enorm uitkijken naar deze samenwerking.”

Ivo Pfennings, directeur Fortuna Sittard, sluit zich daar bij aan. “De sponsorovereenkomst voor de mouw is een mooi begin van de samenwerking met BetCity. Dit is slechts het begin, de komende periode zal meer bekend worden over de lange termijn.”

BetCity.nl heeft eerder al sponser overeenkomsten met Vitesse en Volendam afgesloten.

AZ

Ook AZ heeft volgens het Noordhollands Dagblad ‘zo goed als zeker’, na twaalf jaar een opvolger gevonden voor shirtsponsor AFAS. Online kansspelaanbieder BetCity zal vanaf komend seizoen op de shirts van de Alkmaarders prijken.

Aangezien de gokmarkt sinds oktober 2021 gelegaliseerd is, mag BetCity.nl nu legaal reclame maken: het bedrijf heeft Andy van der Meijde als uithangbord.


Alleen Toegang voor 24 jaar en ouder.