NoLimit City Punk Toilet Gokkast Review + Gratis Spelen

Punk-Toilet

Punk Toilet

Nolimit City is het brein achter de Punk Toilet-gokkast. De maximale uitbetaling is 33.333x je inzet en heeft zelfs een naam – “The Big Black Hole”. De gokkast geeft je 81 manieren om te winnen, een RTP tot 96,76% en extreem hoge volatiliteit. Punk Toilet is een vervolg op de eveneens controversiële Punk Rocker gokkast van NoLimit City.

Punk Toilet is een gokkast waar de ontwikkelaar op zijn creatieve hoogtepunt is. Hier is een videoslot die je meeneemt naar de scènes van een met graffiti besmeurd cafe-toilet in Londen. In deze setting wat je wel een “shitshow” zou kunnen noemen, komen zeer beroemde karakters binnen. Ooit Einstein een scheet zien laten terwijl hij op het toilet zat? of een punk Winston Churchill ?

Je ziet de personages hun behoefte doen, apen die de basdrums bespelen en andere ongewone bezienswaardigheden. Wat betreft de achtergrondmuziek, je speelt de Punk Toilet-gokkast op een punkrockdeuntje.

Punk Toilet: Symbolen

De online gokkast Punk Toilet wordt geleverd met vijf rollen en een 3-3-3-3-1 rij-opstelling. De best betalende symbolen betalen uit in de volgorde: Hawking, Winnie, De groene punk, Anarch 1st, PC.UK en de man met de roze bril.

De lager betalende symbolen dalen van A naar K, Q, J en 10.

Andere symbolen zie je tijdens het spelen van de Punk Toilet gokkast. Deze omvatten urinoirs, de Glory Door, xWays, scatters en een wc-symbool. We zullen hun

Andere symbolen zie je tijdens het spelen van de Punk Toilet gokkast. Deze omvatten urinoirs, de Glory Door, xWays, scatters en een wc-symbool.

Punk-Toilet

Punk Toilet: Return To Player (RTP)

Bij deze extreem hoge volatiliteit gokkast, zoals we gewend zijn van Nolimit City, komt de RTP in verschillende vormen. In het beste geval heeft het een standaardwaarde van 96,09% wanneer het normaal wordt gespeeld, oplopend tot 96,71% bij het kopen van features.

Aan het begin van elke draai wordt het spelraster met 5 rollen ingedeeld in een 3-3-3-3-1-formatie, hoewel dit via verschillende functies drastisch kan veranderen.

Spelers krijgen 81 manieren om te winnen in de standaardlay-out, die snel explosief toenemen wanneer extra symbolen op het bord worden geforceerd of worden gesplitst. Drie tot vijf overeenkomende symbolen die vanaf de linkerkant in een rij staan, creëren een winnende lijn en er zijn 11 betaalsymbolen om mee te werken.

10 tot Ace loopneus graffiti-symbolen vormen de lage uitbetalingen, ter waarde van 1,25-2x de inzet voor vijf, dan is er een verzameling van zes hoogbetaalde karaktersymbolen ter waarde van 2,5 tot 5x de inzet voor five of a kind. Nog een voordat je verder gaat, is een gewone wild, die wordt gebruikt om elk uitbetalingssymbool te vervangen bij het maken van een winnende manier.

Punk Toilet: Gokkast Features

Zoals je misschien al vermoedt, is er geen gebrek aan features in Punk Toilet, de lijst bevat twee bonusspellen, plus een heleboel X-ing- en splitseffecten.

Urinoirs

Je kunt geen toilet hebben zonder urinoirs, en in Punk Toilet zijn er drie, die zich onderaan de rollen 2, 3 en 4 bevinden. Als u 1 of 2 scattersymbolen op deze rollen plaatst, wordt het urinoir eronder geopend. Dit onthult een extra grote versie van elk karaktersymbool, behalve het enige symbool dat niet uitvergroot; het portret van Stephen Hawking.

Glory Door

De mysterieuze Glory Door, die drie lagere posities op de vijfde rol staat.

Wanneer het WC-symbool boven de Glory Door landt, gaat het open om één van twee dingen te onthullen. Eén daarvan is een HawKing-uitbetalingssymbool met 3 posities hoog. Wanneer dit gebeurt, veranderen alle karaktersymbolen op de rollen in HawKing symbolen. De tweede uitkomst is dat de Glory Door een speciaal symbool kan onthullen plus een hoog karaktersymbool met twee posities. Het karaktersymbool verdubbelt de grootte van hetzelfde symbooltype op rol 1-4. Het speciale symbool kan zijn:

  • Een normaal wild-symbool.
  • Een xSplit – splitst alle reguliere betalende symbolen naar links op rollen 1-4 in een horizontale lijn. xSplit fungeert dan als een 2 high wild. Het splitst altijd xWays-symbolen, indien aanwezig.
  • Een Mega Split – splitst alle reguliere betaalsymbolen op dubbele grootte op rollen 1-4. Het fungeert ook als een 2 hoge wild.

xWays feature

Dit symbool kan op de middelste drie rollen terechtkomen. De grootte van de xWays variëren van 2-6 symbolen. Als er een xWays symbool is geland, dan verandert het in een wildsymbool of in een willekeurig regulier symbool. Als er meer dan één xWays is, onthullen ze allemaal hetzelfde symbooltype.

Gratis Spins Punk Toilet

P!$$ Spins

Als er 3 scatters tegelijk op de middelste drie rollen valt, krijg je 6 P!$$ Spins. Tijdens elke draai worden de urinoirs onderaan de rollen altijd geopend om karaktersymbolen te onthullen. Het landen van een scatter in deze ronde levert een extra spin op en verhoogt de urinoir-vermenigvuldiger op de rol met +1.

Deze vermenigvuldiger, vermenigvuldigt de vermenigvuldiger van het karaktersymbool en wordt niet teruggezet naar 0 en kunnen dus blijven groeien.. Als een WC-symbool valt, gaat de Glory Door open, en worden er +2 extra spins toegekend en wordt de ronde opgewaardeerd naar $h!t Spins. Ongeveer 1 op de 210 spins in het basisspel activeert deze bonusronde.

$h!t Spins

Het landen van 3 scattersymbolen plus 1 WC-symbool levert 8 $h!t-spins op. De regels zijn hetzelfde als P!$$ Spins, met als extra dat het WC-symbool in zijn landingspositie blijft staan en de Glory Door altijd open staat. Ongeveer 1 op de 13.000 spins in het basisspel activeert $h!t Spins.

Punk-Toilet-Nolimit-City

Bonus Buy Feature

Spelers die gratis spins willen kopen, hebben drie keuzes.

  • P!$$ Spins, deze kosten 67x de inzet en heeft een RTP van 96,38%.
  • $h!t Spins kosten 345x de inzet, en heeft een RTP van 96,76% .
  • De derde keuze kost 206x de inzet en is een 50/50% kans tussen de twee bonusspellen – RTP is hierbij 96,71%.

Punk Toilet: Conclusie

Nolimit City heeft zich zeker niet ingehouden met Punk Toilet en je vraagt jezelf af wat ze de volgende keer zullen verzinnen. Het thema zal niet iedereen aanspreken, maar de winsten zeker wel.

Nolimit City zet zijn reeks originele en zeer speelbare online gokkasten voort. Punk Toilet is weer een winnaar, dankzij het unieke concept, de vele functies en het serieuze winstpotentieel. Het doet goed werk door de elementen en functies van eerdere Nolimit-slots te combineren.

Het eindresultaat is een zeer hoge volatiliteit gokkast dat winsten tot 33.333x kan opleveren. Het enige twijfelachtige aspect is het onderwerp, dat sommige spelers zou kunnen afschrikken, en je vraagt jezelf af wat ze de volgende keer zullen verzinnen. Het thema zal dan niet iedereen aanspreken, de winsten zeker wel!

Meer gokkasten van Nolimit City kan je HIER vinden.

Speel Punk Toilet voor je plezier

Speel Punk Toilet voor echt geld


Alleen Toegang voor 24 jaar en ouder.