Gokker wint €214.301,80 bij Betcity

betcity-tweeton

Dankzij een gescoorde penalty van Dusan Tadic tegen RKC Waalwijk in de laatste minuut won een gelukkige speler bij online bookmaker Betcity maar liefst 214.301,80 euro. De Nederlandse speler had online sportweddenschappen van in totaal € 500,- ingezet bij BetCity.nl op 12 wedstrijden (een twelvefold), waaronder een overwinning van Ajax.

De speler zette de 500 euro in op een combinatie van 12 overwinningen van AZ, Arsenal, Celtic, Manchester City, FC Barcelona, Atlético Madrid, Juventus, AC Milan, FC Porto, PSV, AS Monaco en dus ook Ajax die tegen RKC maar op een 1.07 quotering stond.

Tot de allerlaatste minuut van de wedstrijd leken de Waalwijkers er met een punt vandoor te gaan. Echter, een penalty in de 90e minuut van de wedstrijd, die perfect ingeschoten werd door Ajax-speler Dušan Tadić zorgde ervoor dat de gelukkige inwoner uit Wieringerwerf ruim twee ton bij elkaar had gegokt.

Vorige week was het ook al raak bij Betcity.nl. Toen won een speler bijna € 30.000 met een €5 free bet. De speler voorspelde alle negen wedstrijden uit speelronde 24 van de Nederlandse Eredivisie correct.

De online Nederlandse bookmaker biedt regelmatig gratis weddenschappen (free bets) aan, zowel voor nieuw spelers als voor al geregistreerde spelers.


Alleen Toegang voor 24 jaar en ouder.