Gokkast Desert Riches Hold ‘n’ Link Review + gratis spelen

desert-riches-hold-link

Desert Riches Hold ‘N’ Link is de nieuwste online gokkast van Stakelogic en is uitgekomen in februari 2022. Deze online-slot transporteert spelers terug naar het oude Egypte, opzoek naar schatten. De gokkast is ontworpen in samenwerking met NetGame Entertainment.

Desert Riches: Hold n Link komt met 5×3 rollen, waar je in totaal 10 winlijnen zult vinden. Met de hoge volatiliteit heeft de slot een RTP van 95,84% en een top jackpot die 4.752x de inzet kan bereiken. Je kunt een aantal functies krijgen om te helpen, variërend van de Snake Wild met zijn 2x vermenigvuldiger tot de scatters of de Hold N Link-re-spins die ze kunnen activeren.

Desert Riches Hold ‘N’ Link Symbolen

De lager uitbetalende symbolen van de Desert Riches Hold ‘N’ Link zijn de 9, 10, J, Q, K en A. Als je 5 dezelfde van één van deze symbolen landt, krijgt de speler 10X tot 12,5X de inzet. De meer waardevolle symbolen zijn een lelie met juwelen, die een inzet van 25 tot 70 keer biedt voor vijf-of-a-kind overwinningen. , omega rune, scarabee, oog van Ra en Ankh (het levenskruis is een oud Egyptisch hiëroglief). Ze betalen tussen de 25X tot 75X voor 5 op een rij.

Het Wild-symbool van het spel is een slang en betaalt maar liefst 900X de inzet als je 5 op een winlijn krijgt. Het vervangt alle symbolen behalve de gouden Bonus Spheres (bollen) die je naar het bonusspel brengen.

De speciale symbolen vervangen de best betalende symbolen in combinaties met wilds en verdubbelen vervolgens de totale winst. Er zijn ook ook drie spheres (bollen) die alleen tijdens de Hold ‘N’ Link-functie verschijnen, deze hebben elk hun eigen doel: betalende bollen landen met een bepaalde waarde en voegen deze toe aan alle zichtbare symbolen op de rollen (behalve andere bollen); verzamel bollen verzamelen alle zichtbare waarden op de rollen en voeg deze toe aan hun eigen waarde; en laatste kans-bollen worden geactiveerd wanneer het aantal respins nul bereikt, waardoor een extra respin wordt gestart.

Desert-Riches-Hold -N’-Link-Symbolen

Features

Desert Riches Hold ‘N’ Link biedt een aantal features. In het basisspel vervangen de wild-symbolen niet alleen betalende symbolen om winnende combinaties te helpen te voltooien, maar ze zullen ook de uitbetaling verdubbelen.

Maar de belangrijkste feature van de gokkast is de Hold ‘N’ Link-functie. Die begint wanneer er ten minste zes bonus-spheres (bollen) op de rollen landen. De bollen worden vervolgens op hun plaats gehouden en spelers krijgen drie respins. Elke bol die landt, wordt ook vastgehouden en de respin-teller wordt teruggezet op drie. De ronde gaat door totdat de spelers geen respins meer hebben of totdat alle 15 posities bollen bevatten. De waarden van de bollen worden vervolgens opgeteld en toegekend.In het basisspel vervangen de wild-symbolen niet alleen betalende symbolen om winnende combinaties te helpen en te voltooien, maar ze zullen ook de uitbetaling verdubbelen.

Verder heeft de online gokkast een Cashpot bonus die actief is tijdens de Hold ‘N’ Link feature. Er zijn een aantal Cashpot-bollen die kunnen landen en die elk een vaste jackpotprijs toekennen. De Mini Cashpot kent 20 keer de totale inzet toe, de Minor Cashpot 100 keer de totale inzet en de Grand Cashpot maar liefst 1.000 keer de totale inzet.

Conclusie

Desert Riches Hold ‘N’ Link is een klassieke casinogokautomaat in de Egyptische woestijn vol gouden schatten en een bonusfunctie met Cash Bollen die samen grote winsten kunnen opleveren. Het is een klassieke 5×3-reel slot zonder innovatieve features. We kennen de Hold ‘N’ Link van vroeger, en het is goed gemaakt in Desert Riches. Het idee van 3 spins die kunnen retriggeren maakt het een stuk spannender dan bijvoorbeeld 10 spins die niet kunnen retriggeren. De maximale winst van 4750X is redelijk maar niet uitzonderlijk, aangezien de gokkast een zeer hoge volatiliteit heeft. Het inzet is tussen 0,10 en 50,00.

Desert Riches: Hold n Link kan goed uitbetalen, maar het haalt niet het niveau van een typische topjackpot van een slot met hoge volatiliteit. Het betaalt maximaal 4.752x de inzet uit, op basis van het risico, zien we een RTP van 95,84%, en dat is goed genoeg voor dit soort spellen, hoewel het natuurlijk hoger had kunnen zijn.

Het vermelden waard is dat een enkele winnende combinatie van 5 wilds 900x de inzet zal betalen, en dat is al indrukwekkend. We kunnen niet klagen over de redelijk gemiddelde RTP van 95,84%, hoewel het natuurlijk hoger had kunnen zijn.

Speel Desert Riches Hold ‘N’ Link voor je plezier.

Speel Desert Riches Hold ‘N’ Link voor echt geld.


Alleen Toegang voor 24 jaar en ouder.