Gokkast El Patron Review + Gratis Spelen.

El-Patron

El Patron is de nieuwste gokkast van Stakelogic en is duidelijk op het leven van de beroemde drugsbaron Pablo Escobar geinspireerd. De graphics zien er zeer mooi uit en laat zien dat er veel tijd is besteed aan het ontwerp. Tel daarbij de unieke features op die ze ervoor bedacht hebben, en we kijken naar een opmerkelijke gokkast.

De online slot speelt zich af op een speelveld met afmetingen van 5×5, met 25 paylines,en maar liefst 3.125 ways to win. Boven en onder het reguliere speelveld is een extra horizontale rij van 5 symbolen te zien. De extra reels spelen een rol bij de Action feature, waar we later op terugkomen.

Gokkast El Patron heeft een Return To Player (RTP) van 96,50% en is een hoge variantie gokkast. De minimale inzet is 10 cent en de maximale inzet is €10,00 per spin. De hoogst mogelijke uitbetaling voor deze slot is 25000x je totale inzet, wat erg hoog is en je de kans geeft om een echt grote winst te pakken.

El Patron Symbolen

El Patron kent 10 verschillende symbolen in het speelveld, waarvan er 8 reguliere uitbetalingssymbolen zijn. Namelijk: een sigaar, sigarenknipper, boksbeugel, pistool, whiskey en 3 boeven achter trailies met verschillende kleuren.

Je zult ook wild-symbolen tegenkomen, die op de onderste horizontale rol terechtkomen en in de eerste plaats de reguliere uitbetalingssymbolen kunnen vervangen. Ze kunnen ook optreden in combinatie met de actiesymbolen die op de bovenste horizontale rol belanden, maar daarover later meer. Tot slot hebben we de scatter symbolen die de gratis spins kunnen activeren.

El-Patron

Bonusfeatures van El Patron

El Patron-slot is uitgerust met verschillende spannende bonusfuncties die meerdere mogelijkheden bieden en voor veel dynamiek in het spel zorgen, dus laten we ze in meer detail bespreken:

Action Feature

De bovenste horizontale rol heeft actiesymbolen, terwijl de onderste wild-symbolen heeft, maar als het je lukt om beide symbolen tegelijkertijd op één lijn te brengen, wordt één van de volgende acties geactiveerd:

  • Expanding Wilds – er verschijnt een wild-symbool op de specifieke rol en het zal uitbreiden om het volledig te bedekken
  • Dropping Wilds – er verschijnen maximaal 5 wild-symbolen op de rollen en vallen naar beneden bij elke respin totdat ze van het raster verdwijnen;
  • Multiplier Wilds – er verschijnen maximaal 5 wild-symbolen op de rollen en elk van hen heeft een vermenigvuldiger van x2, x3, x4 of x5. Als ze worden gebruikt om een winnende combinatie te creëren, worden de vermenigvuldigers gecombineerd.

Free Spins Feature

Als je 3 scatters tegelijkertijd landt, wordt deze functie geactiveerd en krijg je 12 gratis spins. Speciale machinegeweersymbolen verschijnen op de bovenste horizontale rol. Als het je lukt om een van hen uit te lijnen met een wild-symbool op de onderste rol, wordt een van de volgende boosters geactiveerd:

  • Wild-symbolen – er worden maximaal 5 wild-symbolen aan de rollen toegevoegd
  • Multiplier Wild-symbolen – er worden maximaal 5 wild-symbolen toegevoegd aan de rollen en elk van hen heeft een vermenigvuldiger van x2, x3, x4 of x5
  • Sticky Wild-symbolen – er worden maximaal 5 wild-symbolen aan de rollen toegevoegd en deze blijven behouden tot het einde van de gratis spins.
El-Patron

Gamble Feature

Na elke winst kun je ervoor kiezen om met de prijs te gokken. De gokfunctie bestaat uit een gesloten kaart en als je de kleur raadt, wordt de prijs verdubbeld, maar als je het symbool raadt, wordt deze verviervoudigd. Als je echter verkeerd gokt, verliest je de volledige beloning.

Buy Bonus Feature

Bij de Buy Bonus feature kun je kiezen uit één van onderstaande drie opties:

  • Normal Bonus: kost 100 keer je inzet en geeft je 12 Free Spins
  • Deluxe Bonus: kost 300 keer je inzet en geeft je 22 Free Spins
  • Random Mystery: kost 160 keer je inzet en geeft je tussen de 12 en 22 Free Spins

Super Stake Feature

Dit is een andere feature die je in het spel kunt activeren. Met Super Stake geactiveerd maak je een betere kans om de gratis spins te activeren tegen het dubbele van de kosten.

Conclusie

El Patron heeft een mooie vormgeving en een orgineel en creatief thema. De ontwikkelaars van Stakelogic hebben geweldig werk verricht betreffende de graphics. El Patron zal diegenen aanspreken die een gameplay waarderen die zowel conventionele als innovatieve elementen bevat. Als er geen bonus wordt geactiveerd, is het basisspel nog steeds interessant, maar zodra wilds, scatters of andere speciale symbolen of functies op de rollen belanden, bereikt het een geheel nieuw niveau.

Wat de gameplay betreft, is het over het algemeen vrij eenvoudig, behalve de twee bonusrollen aan de boven- en onderkant. Ze maken het spel niet alleen spannender, maar ze zijn ook essentieel voor het activeren van enkele bonusfuncties en het behalen van grote winsten. Bovendien kunnen de gratis spins ook een grote hulp zijn. Het enige nadeel kan het maximale winstpotentieel zijn, wat een beetje teleurstellend kan zijn als je liever met hogere inzetten speelt.

Speel de ‘El Patron’ Gokkast voor je plezier

Speel de ‘El Patron’ Gokkast voor echt geld


Alleen Toegang voor 24 jaar en ouder.