Curse Of The Werewolf Megaways Review+Gratis Spelen

Curse_of_the_Werewolf_Megaways_1

The Curse of the Werewolf Megaways online gokkast kwam is van Pragmatic Play, één van de toonaangevende softwareontwikkelaars in de iGaming-industrie. Heeftmet deze online-slot in een weerwolf thema, gezorgd voor een eventueel lucratieve 6×6 gokkast met 46656 MegaWays.

De spelers kunnen ervoor kiezen om in te zetten met een minimum en maximum bedrag van respectievelijk € 0,10 en € 6,00. De maximale winst is 40.976x je inzet, en dit is mogelijk door gebruik te maken van functies zoals Mystery Symbol, Super Spins en Guaranteed Win Spins-modifiers, Free Spins en Bonus Buy-optie.

Curse of the Werewolf Megaways Gameplay

Curse of the Werewolf Megaways is geschikt voor diegenen die de voorkeur geven aan gameplay met zowel klassieke als innovatieve elementen. Als er geen bonus wordt geactiveerd, is de basismodus nog steeds interessant, maar zodra wilds, scatters of andere speciale symbolen of functies op het scherm verschijnen, bereikt het een geheel nieuw niveau.

Als je de Curse of the Werewolf Megaways slot speelt, bevind je je in een stad waar een weerwolf is neergestreken. Het beangstigt de lokale bevolking maar het is de weerwolf die je zal helpen om mooie winsten te behalen.

Omdat de gokkast de Megaways-engine van Big Time Gaming gebruikt, kunnen er twee tot zes symbolen willekeurig op elke rol verschijnen. De winst wordt gegenereerd wanneer drie of meer identieke symbolen van links naar rechts op aangrenzende rollen verschijnen, te beginnen bij de eerste.

De RTP in Curse of the Werewolf is 96,50%, wat vrij hoog is voor online-gokkasten. Volgens Pragmatic Play heeft de slot ook een hoge volatiliteit van 5/5.

Curse of the Werewolf gokkast: belangrijke symbolen en features

Het best betalende symbool is de weerwolf (met rode achtergrond), de dorpsbewoners zijn de andere premium symbolen in de Curse of the Werewolf Megaways. Een six-of-a-kind levert 1,5x tot 10x (de weerwolf) de inzet op. De kaartsymbolen A, K, Q, J en 10  vormen de lagere uitbetalings symbolen.

Curse-of-the-Werewolf-Megaways
Curse of the Werewolf Megaways Slot
  • Wild– De wild vervangt alle symbolen om winnende combinaties te creëren. Het kan de bonus-, gehuil- en aanvallende weerwolfpictogrammen niet vervangen. De wild verschijnt niet op de 1e rol.
  • Mysterie Symbool-Het Howling Werewolf Mystery-pictogram verschijnt op elk van de rollen en kan in elke grootte verschijnen. Het is alleen een functie in de basisrondes. De mysteriesymbolen die op de rollen terechtkomen, veranderen willekeurig in een betalend icoon. De winnende combinaties worden berekend op basis van dit nieuw verwisselde symbool.
  • Spin-Modifiers-Er zijn twee spin-modifiers die willekeurig op het scherm kunnen verschijnen. De Super Spin laadt een berg goedbetaalde pictogrammen op de rollen. De Spins met gegarandeerde winst verschijnen willekeurig.
  • Gratis spins-Land 3 of meer van de bonus scatter-pictogrammen ergens op het raster om deze functie te activeren. Als je 3, 4, 5 en 6 bonuspictogrammen raakt, worden respectievelijk 8, 10, 12 en 15 gratis rondes geactiveerd. De aanvallende weerwolven halen de karakterpictogrammen neer. Als 5 dezelfde karaktersymbolen worden verwijderd, verandert het pictogram van de aanvallende wolf in een speciaal symbool en wint het gratis spins.

Werewolf Strike

The Curse of the Werewolf Megaways heeft een progressieve functie die werkt tijdens de Free Spins Bonusronde. Elke keer dat de aanvallende weerwolf de menselijke karaktersymbolen raakt, neemt het een van hun vijf levens weg.

Als dit beest alle vijf levens van een personage kan verwijderen, wordt dat symbool vervangen door een speciale weerwolf. Er worden nieuwe gratis spins toegekend. De gratis spins-bonus kan ook opnieuw worden geactiveerd door het verschijnen van twee of meer Scatter-symbolen.

Buy Spins Feature

In overeenstemming met de nieuwste trend, kan je bij The Curse of the Werewolf Megaways ook gratis spins kopen. Deze functie is beschikbaar voor 100 keer het totale inzetbedrag. Het kan je willekeurig tussen de 3 en 6 bonussymbolen geven voor 8 tot 15 gratis spins.

Conclusie Curse of the Werewolf Megaways

Hoewel al vele online-gokkasten een weerwolf thema hebben en dus niet als orgineel beschouwd kan worden is deze uitvoering van Pragmatic Play een uitzondering omdat het een cartoonachtig en komisch horrorgevoel heeft.

Er zijn een horde features zoals gratis spins, mysteriesymbool, spin-modifiers, enz, om de speler een spannende spelsessie te geven. Met een hoge RTP, kwaliteitskenmerken en een winstpotentieel van 40976x de inzet, is deze gokkast het proberen waard.

Speel Curse of the Werewolf Megaways Gratis voor je plezier

Speel Curse of the Werewolf Megaways voor echt geld


Alleen Toegang voor 24 jaar en ouder.