Chicken Chase Gokkast Review + Gratis Spelen

ChickenChase

Chicken Chase is de naam van de nieuwe gokkast van Pragmatic Play. De wolf is in het kippenhok, klaar om de kippen die hij ontdekt te verslinden, en de hele actie van de gokautomaat concentreert zich rond dit eenvoudige plot. De esthetiek van de slot zal een belangrijk verkoopargument zijn, maar dat is vrij standaard voor Pragmatic Play.

Chicken Chase is een gokkast met 5 rollen, 3 rijen en tien actieve lijnen. De uitbetalingen zijn aanzienlijk lager dan die in een gewone Pragmatic Play-slot. Je kan inzetten plaatsen van € 0,10 tot € 100. Chicken Chase is een gokkast met een lage volatiliteit. De RTP (Return To Player) is een fraaie 96,48 procent, de maximale winst is 210 keer de inzet.

Chicken Chase Symbolen

De symbolen broccoli, paprika, aardbei, aubergine en de bar zijn de lagere uitbetalingssymbolen, de hogere zijn diverse pluimvee. De Wild biedt een vervangende functie voor alle standaard symboolsoorten, en wordt vertegenwoordigd door het Wolf symbool. Verder is er ook een bonus symbool in de vorm van een gouden ei, maar daarover later meer.

Chicken-Chase-gokkast

Chicken Chase Features

De Chicken Chase gokkast beschikt over twee unieke features, die vaak geactiveerd worden. En zijn ze beide vermakelijk. We hebben het dan over de Spin and Hold feature en de Bonus feature.

Spin and Hold feature

Deze feature komt vaak voor, en krijg je als je geen winnende combinatie met 5 symbolen kunt maken. In dat geval is er een gratis respin, en kan je kiezen uit twee opties.

  • Je kan kiezen welke rollen je opnieuw wil laten draaien en welke rollen je vast wil laten staan.
  • Je kan het spel laten kiezen welke rollen vast blijven staan en welke opnieuw rollen.

Bonus feature

Het bonus symbool van Chicken Chase is een gouden ei. Vallen er 3 of meer van deze gouden eieren. Dan krijg je 4 kippen te zien en daar mag je er 1 van aanklikken. Deze zal vervolgens zijn prijs onthullen, en deze kan oplopen tot 150 keer je inzet.

Conclusie

Chicken Chase lijkt te zijn ontworpen voor spelers die gewoon de tijd willen doden op een luchtige en gemakkelijke manier. Visueel is Chicken Chase fantastisch, de lage volatiliteit zal je regelmatig opwaarderen en je krijgt vrijwel altijd een gratis respin. Het is waarschijnlijk het beste om erop te vertrouwen dat de gokkat weet welke rollen het moet vasthouden.

Het bonusspel is zowel interessant als eenvoudig, met het grootste potentieel van 210x de inzet. Het spel zal je bankroll nauwelijks negatief beïnvloeden. Het kan ook dienen als een geweldige warming-up voordat je gokkasten gaat spelen met een hogere volatiliteit.

FAQ

Speel Chicken Chase voor je plezier

Speel Chicken Chase voor echt geld


Alleen Toegang voor 24 jaar en ouder.