Twin Joker Gokkast Review + Gratis Spelen

Twin-Joker-Gokkast

Twin Joker combineert een klassieke gokkast-stijl met coole retro symbolen en spannende video actie in een spel met twee rollen. Met twee spellen naast elkaar kunnen spelers ervoor kiezen om een van de games te spelen, tussen de twee games te wisselen of beide games tegelijkertijd te spelen met gesynchroniseerde spins. Verder een supermeterspel met mysteriewinsten en dubbele vermenigvuldigers.

Twin Joker Thema

Twin Joker is het perfecte voorbeeld van een klassieke arcade-gokautomaatsimulator, met veel verwijzingen naar klassieke casinomachines uit de jaren 90. Het spelscherm is opgesplitst in twee gespiegelde delen, groen aan de linkerkant en rood aan de rechterkant.

Beide helften bevatten leuke retro fruitmachine en speciale JOKER symbolen. Er zijn bovenaan twee gigantische uitbetalingstabellen en veel knipperende knoppen en tellers.

Twin Joker kan op twee afzonderlijke schermen worden gespeeld, elk met drie rollen, drie rijen en vijf winlijnen per spel. Het aantal winlijnen staat vast en inzetten worden onderaan het scherm geplaatst, waar je kunt kiezen of je met één of twee slots wilt spelen.

Het aantal munten per lijn is vastgesteld op één, maar de muntwaarde gaat van 0,01 tot 2. Er is de jackpot, die 12.000 munten waard is. De return to the player ratio (RTP) is 97,79% en heeft een medium variantie.

Twin Joker Symbolen

De Joker is het best betalende symbool. 3 keer de joker levert de hoofdprijs op van 6.000 munten. Daarna de Ster, die tot 100 munten toekent, terwijl drie bellen 80 munten opleveren. Druiven, Citroenen en Kersen zijn 60 tot 20 munten waard voor drie identieke karakters op de winlijnen.

Elke keer dat je wint in Twin Joker, sta je voor een simpele keuze: verzamel de munten zoals in elke andere gokkast of bewaar ze in de Supermeter en zet ze weer in het spel.

In Supermeter kunnen 2x winstvermenigvuldigers willekeurig het spelscherm activeren en soms zelfs uitbreiden om de dubbele sets rollen tegelijk op te nemen. De Joker fungeert als een Scatter. Bij 2 Jokers heb je de mystery wat minimaal 10 en maximaal 6000 munten oplevert.

Hoeveel de munten waard zijn, wordt bepaald door je inzet, die vanaf 0,10 is.

Conclusie

Het is vrij eenvoudig om winnende combinaties te draaien. dank zij de hoge RTP van 97.79%. De supermeter modus maakt het extra leuk want de jokers tellen dan als scatters en je kunt een x2 multiplier krijgen.

Het ontwerp van de gokkast doet je terug denken aan vroeger en spelen is niet te ingewikkeld. Tel daarbij op de kans op een goede winst en je kan stellen dat Twin Jokers garant staat voor puur spelplezier.

Speel Twin Joker voor je plezier

Klik op de SPIN of AUTO PLAY KNOPPEN om met spelen te beginnen. Klik op MAX INZET om te spelen met de maximaal toegestane TOTALE INZET instellingen. Gebruik de – en + KNOPPEN om de inzet instellingen aan te passen. Je kunt ook deze knoppen gebruiken om met SPEL 1, SPEL 2 of SPEL 1 + 2 te spelen.

Speel Twin Joker voor echt geld


Alleen Toegang voor 24 jaar en ouder.