Fire Strike 2 Review + Gratis Spelen

Fire-Strike-2

Fire Strike 2 is de opvolger van de 2019 uitgekomen online-gokkast Fire Strike van Pragmatic Play. Met verbeterde graphics en nieuwe features. De gokkast heeft 5×3 rollen, 10 winlijnen en een bonusspelmodus, terwijl de maximale uitbetaling per draai maar liefst 25000 keer de inzet kan bereiken. De Return To Player (RTP) is 96,5%. Fire Strike2 is een medium volatiliteit gokkast.

Fire Strike 2 Features en Spelmodus

Land zoveel mogelijk Firestrike- of Firestrike Wild-symbolen om een directe geldbonus te verzamelen. Er kunnen echter ook gratis spins worden geactiveerd waarbij Firestrike-symbolen sticky kunnen worden.

  • Winnende combinaties – Alle symbolen betalen vanaf 3 of a kind, ongeacht hun waarde.
  • Wild-symbool – Wild vervangt alle symbolen, behalve Scatter-symbolen, en heeft zijn eigen waarde als topsymbool. Vijf Wild-symbolen op de actieve winlijn belonen x200 van de inzet.
  • Fire Strike-symbolen – Fire Strike-symbolen kennen een extra uitbetaling toe: 6 symbolen – x1 van de inzet 7 symbolen – x2 van de inzet 8 symbolen – x8 van de inzet 9 symbolen – x25 van de inzet 10 symbolen – x50 van de inzet 11 symbolen – x150 van de inzet 12 symbolen – x500 van de inzet 13 symbolen – x1000 van de inzet 14 symbolen – x2500 van de inzet 15 symbolen – x5000 van de inzet
  • Jackpot – Wanneer 15 Fire Strike-symbolen verschijnen, wint de speler de Jackpot van 25000 keer de inzet.

Fire Strike 2 Bonusspel

Het bonusspel begint wanneer er 3 Scatter-symbolen verschijnen, in de vorm van een diamant en komen alleen voor op rol 1, 3 en 5. Het aantal gratis spins is dat je dan krijgt is 12. In de bonusspelmodus kunnen Fire Strike-symbolen sticky worden. Ze blijven op de rollen tot het einde van het bonusspel.

Fire Strike 2 Conclusie

Fire Strike 2 is een vermakelijke gokkast-release van Pragmatic Play en ziet er gelikt uit. Fire Strike 2 slaagt erin om het klassieke met het moderne te verenigen. De toevoeging van een gratis spins-ronde, de Firestrike-functies en de mogelijkheid om een grote jackpot van 25.000x je inzet te winnen, is dit vervolg een behoorlijke upgrade.

Het is niet de meest revolutionaire of baanbrekende gokkast die we ooit hebben gezien, maar dat hoeft ook niet. Pragmatic Play had als doel een klassieke gokautomaat te leveren voor spelers die actie en een enorm winstpotentieel waarderen.

Speel Fire Strike 2 voor je plezier

Speel Fire Strike 2 voor echt geld


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alleen Toegang voor 24 jaar en ouder.