Dead Man’s Trail Review + Gratis Spelen

Dead-Man’s-Trail

De Dead Man’s Trail-gokkast is een videoslot met een piratenthema met 5 rollen en 4 rijen met 40 winlijnen, een RTP van 96,29% en een minimale inzet van slechts 0,10 per draai. Dead Man’s Trail heeft een topwinst van 50.000x je inzet.

RTP en symbolen

De RTP (Return To Player) van Dead Man’s Trail is 96,29%. De variantie is hoog en je kan een winst van 50.000 keer je inleg behalen met een maximale met een inzet van 5 euro per spin.

De symbolen met een lage waarde op de rollen zijn de Boer tot en met Aas. De symbolen met een hoge waarde zijn de 4 verschillende piraten. Ze zien er gemeen uit en laten uitbetalingen vallen in de regio van 5x tot 30x voor een lijn van five of a kind. De wilds zijn het dubbele waard van de hoogste premie als vijf landen op de winlijn, en vervangen ook alle betalende symbolen op de rollen.

Dead man’s Trial Features

Dead-man's-Trial-Features

Coin feature

Voordat we met de boekaniers op volle zee gaan zeilen, bespreken we eerst de twee speciale features van Dead man’s Trial. De eerste is de Coin feature, dit is een basisextraatje dat een beetje variatie aan het basisspel toevoegt.

Er zijn speciale muntsymbolen op alle rollen, die een inzetvermenigvuldigingswaarde weergeven. Als er munten op minstens drie verschillende rollen tegelijk landen, wordt de som van de waarden op alle aanwezige munten toegekend.

Dead Man’s Trail Bonus

Als je 3 of meer bonussymbolen krijgt, wordt de Dead Man’s Trail Bonus geactiveerd. De rollen worden gewist en het bonusspel wordt gespeeld op een kaart waar de pion van de speler rond beweegt.

Elke beurt wordt een willekeurig getal onthuld, van 1-9, waarbij de speler dat aantal stappen op de kaart beweegt. Landen op een vak activeert een actie afhankelijk van het type. Nadat er op een normale vak of mysteriekist is geland, verandert dat vak in een eindvak. Als je nogmaals op dat vak landt in de volgende ronde, is de feature afgelopen.

Het startvak activeert de reset-actie (hieronder beschreven), terwijl kistvakken 1 van de 11 speciale acties activeren:

 • Scout: voegt +100 tot +1.000 toe aan een willekeurig normaal vak.
 • One Eye: vermenigvuldigt de waarde van een normale vak met x2-x5, herhaalt 2-4 keer.
 • Commander: voegt +3 tot +5 toe aan alle normale vakken.
 • Verzamelaar: verzamelt de opgetelde waarde van alle normale vakken tot de totale winst.
 • Verzamel & Commando: voegt de opgetelde waarde van alle normale vakken toe aan elke normaal vak, evenals aan de totale winst.
 • Reset: vervangt alle eindvakken door normale vakken.
 • Super Reset: vervangt alle eindvakken door tijdelijke mysteriekisten.
 • Coin Win: willekeurige muntwinst van 25x tot 50x wordt opgeteld bij de totale winst.
 • Persistent Scout: werkt als Scout, maar handelt aan het einde van elke beurt.
 • Persistent One-Eye: werkt als One-Eye, maar werkt aan het einde van elke beurt.
 • Persistent Commander: werkt als Commander, maar handelt aan het einde van elke beurt.

Als je niet wilt wachten, kunnen spelers de Dead Man’s Trail-bonus kopen voor 100 keer de totale inzet. Als je dit doet, krijg je bij de volgende draai minimaal 3 bonussymbolen. Het kopen van de bonus heeft een theoretische rendementswaarde van 98%.

real

Dead Man’s Trail: Conclusie

De Dead Man’s Trail-gokkast is in de eerste plaats fantastisch ontworpen. Het ruige ontwerp zorgt voor veel sfeer en zou zo uit een Hollywood-kaskraker kunnen komen. Als het op de gameplay aankomt, draait dit piratenavontuur helemaal om de Trail Bonus-functie. Die je een potientele winst van wel 50.000 keer je eigen inzet kan opleveren.

Als het gaat om andere aspecten van deze gokkast, kan Dead Man’s Trail nogal saai zijn in het basisspel. De Coin Feature doet er goed aan om je geïnteresseerd te houden, maar je zult nog steeds de Dead Man’s Trail Bonus willen hebben om echte actie te krijgen. Over het algemeen is Dead Man’s Trail weer een solide online-gokkast van Relax Gaming, en misschien wel één van onze favorieten tot nu toe.

Speel Dead Man’s Trail voor je plezier

Speel Dead Man’s Trail voor echt geld en krijg meteen tot 100 gratis spins!


Alleen Toegang voor 24 jaar en ouder.