Tic Tac Take Review + Gratis Spelen

tic-tac-take

De Tic Tac Take online slot van Pragmatic Play is een super interessante videoslot gebaseerd op het klassieke spel boter, kaas en eieren, maar dan de versie voor volwassenen. Hoewel het vijf rollen heeft in plaats van het 3×3-raster dat je zou verwachten. En met 10 winlijnen zijn de gameplay-elementen en functies erg creatief.

Het spel is erg helder en levendig. Je ziet veel verschillende gekleurde gloeiende edelstenen met een paars gloeiende achtergrond die ons een beetje doet denken aan inzoomen op een draaiende discobal. Samen met die edelstenen zie je echter ook het middelste 3 × 3-raster gemarkeerd in een lichtere paars, en dat is waar de X- en O-symbolen kunnen verschijnen.

Tic Tac Take Gameplay

Wat betreft de gameplay, het draait grotendeels om een rechttoe rechtaan stijl met een hoge hit-rate. Bovendien zijn veel van de uitbetalingen grotendeels gebaseerd op de normale uitbetalingstabel en op die manier zijn er veel kleine en middelgrote winsten te behalen.

De belangrijkste bonusfunctie biedt echter kansen op nog grotere winsten. Zelfs dan is het vooral gebaseerd op het helpen om betere prijzen en frequentere uitbetalingen van de normale uitbetalingstabel te krijgen.

De RTP (Return to Player) is verschillend, waarbij de hoogste optie 96,63% is en de laagste 94,57%. De inzet is vanaf €0,10 tot €50 per spin. De Tic Tac Take- gokkast heeft een hoge variantie en het maximale bedrag wat je kan winnen is 2.200 keer je inzet.

Tic-Tac-Take

Tic Tac Take features:

Wildsymbolen

Het stersymbool is een van de symbolen die je altijd graag zult zien. Dat komt omdat het een wild-symbool is in dit spel. Het heeft een vergelijkbaar niveau van belang als de wilds in de Rainbow Gold-slot. Het grote verschil is echter dat de wilds in dit spel op zichzelf geen uitbetalingen bieden, dit komt omdat ze niet op elke rol verschijnen. Zoals het geval is bij veel videoslots met 10 winlijnen die winsten in beide richtingen opleveren, verschijnen wilds alleen op de middelste drie rollen in dit spel.

Vervolgens vervangen ze elk symbool in deze titel, behalve de X- en O-symbolen. We zullen hieronder meer ingaan op hoe deze werken. Iets belangrijks om op te merken over de functionaliteit van de wilds is hoe winsten worden bepaald op winlijnen. In elke richting op elke lijn wordt de beste prijs bepaald op basis van de beschikbare symbolen.

We zullen een voorbeeld geven. Stel je hebt, in volgorde van links naar rechts op een bepaalde winlijn, twee paarse driehoekjes, een wild en twee groene ruiten symbolen. Van links naar rechts is de beste uitbetaling drie van de paarse driehoeken met de wild in de plaats. Tegelijkertijd is de beste prijs vanuit de andere richting drie van de groene diamant. Dit zorgt er echter ook voor dat het wild ook een groene diamant vervangt. Ons punt is dat de wild verschillende dingen tegelijkertijd kan vervangen op basis van deze regel voor het bepalen van uitbetalingen.

Tic Tac Take Re-spin Feature

De X- en O-symbolen verschijnen alleen op de middelste drie rollen. Je kunt deze middelste drie rollen behandelen als hun eigen soort 3×3 gebied in het midden van het speelbord. Het doel van de Tic Tac Take Respins is simpel: je moet 3 kruisjes of 3 rondjes op een rij krijgen. Boter, kaas en eieren dus. Zodra dit lukt, krijg je 1 respin voor elke lijn van 3 op een rij.

Respins Bonus Buy Feature

Je kan kiezen voor de Buy Re-spin Feature. Deze bonus buy kost je eenmalig 100 keer je inzet en garandeert dat de volgende speelronde de Tic Tac Take Re-spins triggert met minimaal 1 keer 3 op een rij.

Tic Tac Take Conclusie:

Je krijgt geen breed scala aan verschillende functies in de Tic Tac Take-slot. In plaats daarvan draait het allemaal om het krijgen van een hoop waarde van de hoge hit-rate van de normale uitbetalingstabel. Bovendien krijgen spelers nog meer kansen om winsten te behalen (en meerdere winsten per draai) met de re-spin-functie.

Pragmatic Play heeft echt goed werk geleverd met deze game. Het draait allemaal om ervoor te zorgen dat spelers vaak kleine en middelgrote overwinningen hebben. Bovendien is het een leuke gokkast op zich, dus we denken dat het een breed scala aan spelers zal aanspreken.

Speel Tic Tac Take voor je plezier

Speel Tic Tac Take voor echt geld en krijg gratis tot 100 spins!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *