Gokkast Grand Slam Deluxe Review + gratis spelen

gokkast

‘Grand Slam Deluxe’ is de grand slam van slots, waarbij het beste in klassieke gokkasten wordt gecombineerd met een legendarisch SuperBet-spel, spannende prijzen voor het winnen van mysteries en progressieve jackpot-actie. Grand Slam-symbolen zijn mystery win-symbolen die in beide spelmodi mysterieprijzen kunnen toekennen. In de SuperBet-modus kent elk Grand Slam-symbool dat op de rollen terechtkomt een mystery win-prijs toe. En als er genoeg Grand Slam-symbolen op de rollen belanden, wordt er een vermenigvuldiger toegepast op alle mystery win-prijzen tijdens die draai.

Net als in alle andere Stakelogic-spellen, blijft de belangrijkste uitdaging hetzelfde om een verzameling van 3 of meer symbolen van dezelfde soort op aangrenzende winlijnen te krijgen. Maar bij Grand Slam Deluxe krijg je een unieke upgrade in de vorm van de Grand Slam-symbolen die de Grand Slam Deluxe Bonus-winst opleveren.

gokkast

Bovendien garanderen ze een grote winst in de SuperBet-modus, dus het enige wat je hoeft te doen is proberen ze op de rollen te krijgen. Dat is niet alles, aangezien een vooraf bepaald aantal van dergelijke items dat op de rollen is geland, de Multiplier aanzet die wordt toegepast op vrijwel alle Mystery Win-prijzen die tijdens die ene draai zijn verzameld.

Er is een grote verscheidenheid aan gokcombinaties, afhankelijk van de geactiveerde moeilijkheidsgraad. In het zogenaamde normale spel kun je 1 tot 500 munten plaatsen, terwijl de Superbet-modus de inzetten verhoogt. Hogere inzetten vergroten ook je kansen om de Grand Slam Deluxe Bonus-prijs te scoren.

Wilds kunnen alle andere items vervangen, behalve de Grand Slam-symbolen. Daarover gesproken, ze verschijnen in beide spelmodi en kennen Mystery Wins op deze manier toe: 3, 4 of 5 GS-pictogrammen betalen 5 of 20, 10 of 50 en 20 of 100 munten, afhankelijk van de actieve modus.

Probeer vermenigvuldigers te winnen door 3 Grand Slam-symbolen te draaien, dit is de manier om de echt grote prijzen te winnen.

Elke Mystery Win vult de Mystery Jackpot Meter en activeert uiteindelijk de progressieve jackpotprijs met gegarandeerde minimale en maximale uitbetalingen. Dit werkt ongeacht of je voor de lol of voor echt geld speelt. Het eerste scenario levert een nieuwe dosis demo-credits op die u kunt gebruiken om te leren winnen.

Verder heb je ook kans op de random jackpot! Bij elke spin op de grandslam gokkast maak je daar automatisch kans op en valt willekeurig. Grand Slam Deluxe is erg vermakelijk en je zult je geen moment vervelen tijdens het spelen

Speel Grand Slam Deluxe voor je plezier

Speel Grand Slam Deluxe voor echt geld


Alleen Toegang voor 24 jaar en ouder.