Nieuw: Super Stake Roulette 5.000X

Super-Stake-roulette

Stakelogic Live heeft zijn eerste gameshow-titel Super Stake Roulette 5,000X uitgebracht, en zal gedurende 30 dagen exclusief bij BetCity.nl in Nederland te spelen zijn. Volgens de voorwaarden van de exclusiviteitsovereenkomst kan BetCity.nl, Super Stake Roulette 5.000X aanbieden aan haar spelers gedurende de komende 30 dagen voordat het spel wereldwijd wordt uitgebracht bij operatorpartners.

“Stakelogic Live is verantwoordelijk voor echt spannende en boeiende live casino-inhoud, dus het was volkomen logisch voor ons om Super Stake Roulette 5.000X exclusief voor onze spelers te lanceren”, aldus Melvin Bostelaar, CEO van BetCity.nl. “Dit is echt een live dealer-spel met een verschil, en we kijken ernaar uit om spelers Super Stake te zien activeren en een aantal echt gekke overwinningen te behalen.”

Super Stake Roulette 5.000X is gebaseerd op de Super Stake-functie van Stakelogic waarmee spelers hun inzet kunnen verdubbelen in de hoop een van de bonusfuncties van het spel te activeren. Deze rouletteversie gebruikt dezelfde methode om gebruikers de optie te geven om de functie te activeren om hun directe inzet met 50 procent te verhogen.

Het Super Stake Roulette spel onderscheid zich van de andere live roulette game shows omdat er twee onderdelen in het spel zijn. Het spel combineert als het ware Lightning Roulette en het bekende Crazy Time spel. Het spel draait om een roulettewiel met zevenendertig vakken. De nummers omvatten groen (0) en 1 tot en met 36 verdeeld in 18 rode en 18 zwarte nummers. Achter het wiel bevindt zich een scherm dat bij elke draai willekeurige zilveren en gouden roulette nummers zal projecteren.

Super Stake Roulette betaalt 29:1 op inzetten op een vol nummer. Dat is laag in vergelijking met het normaal roulette waar je 35:1 krijgt. Dit wordt echter ruim gecompenseerd door de bonus winsten die je kunt maken met de 1- 5 Silver Numbers met een maximale vermenigvuldiger van 750X.

Super-stake-roulette

Hoe speel je Super Stake Roulette

Activeer Super Stake, dat inzetten op een vol nummer met 50% verhoogt, voor de kans op het winnen van nog hogere multipliers! Super Stake geeft de speler de kans om tot 1.000X vermenigvuldiger te winnen op de Gouden Nummers of activeert de Money Wheel-functie om tot een maximum van 5.000X je inzet op een vol nummer te winnen.

In elk spel zijn er 1-5 Zilveren Nummers met een vermenigvuldiger van 50x tot 750x, en 1-5 Gouden Nummers met een vermenigvuldiger van 100x-1000x. Ten minste één gouden nummer heeft het symbool van het geldwiel. Als het balletje eindigt in het nummer dat ook als Zilver of Gouden Nummer is geselecteerd, wordt de vermenigvuldiger actief op je inzet op dit nummer.

Als je geluk hebt en je speelt het gouden getal met het geldrad erop, kun je het grote geld winnen. Als de bal eindigt op het Gouden Nummer met het Geldwiel, loopt de live dealer naar een groot wiel met 54 segmenten, allemaal gevuld met vermenigvuldigers.

De kleinste vermenigvuldiger op het wiel is 50x en de grootste is 5000x. De dealer draait aan het wiel en de vermenigvuldiger waarop het stopt, wordt actief op uw inzet op dat nummer.

Super-Stake-Roulette

Stephan van den Oetelaar, CEO van Stakelogic Live: “We zijn verheugd om Super Stake Roulette 5.000X te lanceren met BetCity.nl. Dit is een bewijs van de kracht van ons partnerschap en ook van onze positie als toonaangevende leverancier van live dealercontent in Nederland en daarbuiten.

“Super Stake Roulette 5.000X is een spannende game die ongekende anticipatie en gameplay op het puntje van de stoel biedt, dankzij de zilveren en gouden cijfers en de instant-win-multipliers die aan elk zijn gekoppeld. “Natuurlijk komt de echte actie met de Live Money Wheel-bonusronde en degenen die Super Stake activeren, zullen hun kansen op het behalen van de hoofdprijzen die het spel te bieden heeft aanzienlijk vergroten.”

superstakeroulette