Big Bass Bonanza Review + Gratis Spelen

big-bass-bonanza

Big Bass Bonanza van Reel Kingdom en Pragmatic Play is een online gokkast met vijf rollen, 10 winlijnen en een visthema. Het heeft een RTP van 96,71% en een gemiddelde variantie. Big Bass Bonanza heeft een aantal leuke bonusfuncties, waaronder een wild symbool en bonusspins.

De graphics van de gokkast zijn van topklasse en bevatten een aantal uitstekende animaties, vooral tijdens de bonusfuncties. De speciale symbolen, zoals de Fisherman Wild en Big Bass scatter, belonen spelers royaal.

Bovendien krijg je, afhankelijk van het aantal Big Bass-scatters dat je landt, een aantal bonusspins. Dus hoe meer vissen je vangt, hoe meer kansen je krijgt om te winnen. Inzetten variëren van € 0,10 tot € 250 per draai, waardoor het spel geschikt is voor zowel beginners als experts. De maximale hypothetische uitbetaling bij Big Bass Bonanza is 2.100 keer je oorspronkelijke inzet.

Waar draait het om bij Big Bass Bonanza

Big Bass Bonanza slot bestaat uit vijf rollen waarop altijd 10 inzetlijnen actief zijn. De laagbetaalde symbolen zijn kaartwaarden van 10 tot Aas, terwijl de hoger betalende symbolen het vissenthema volgen:

De dobber levert een winst op van 200 keer je totale inzet voor vijf op een lijn, 20x voor vier symbolen, 5x voor drie en 0,5x voor twee.

De hengel is goed voor, 100x te winnen voor vijf symbolen op een lijn, 15x voor vier symbolen en 3x voor drie.

libelle

Vijf libelle-symbolen op een lijn verzekeren je van een winst van 50x je totale inzet, 10x voor vier symbolen op een lijn en 2x voor drie.

viskoffer

Net als de libelle, levert het viskoffer-symbool ook een winst van 50x op voor vijf symbolen op een lijn, 10x voor vier en 2x je totale inzet voor drie.

Het maken van winnende combinaties is eenvoudig. Je moet identieke symbolen op een winlijn laten landen op drie of meer rollen vanaf de linkerkant.

De uitbetaling is afhankelijk van het type symbool (laag of hoog uitbetalend) en de lengte van een combinatie. Daarnaast zijn er bonus features in de vorm van bonus spins en een money collection feature. Deze gokkast stelt de speler ook in staat om de inzetwaarde voor elke draai te wijzigen. Dit doe je via de menuknop linksonder of via de twee kleine knoppen aan de zijkanten van de hoofdspelknop.

Big Bass Bonanza Bonus Spins

scatter

Om de Big Bass Bonanza bonus spins-functie te activeren, moet je drie, vier of vijf van het scatter-symbool ergens op de rollen laten landen. Dit activeert de bonusspins-functie en krijg je respectievelijk 10, 15 of 20 bonusspins.

Verzamelen van geld Feature

Big-Bass-Bonanza

Het geldsymbool wordt weergegeven door een school vissen, en de waarde van de geldprijs die ze met zich meebrengen, varieert willekeurig. Dit symbool kan zowel tijdens het hoofdspel als tijdens de bonusspins bonusronde landen. Tijdens de bonusspins-functie kan de waarde van eventuele geldsymbolen die landen echter alleen worden opgehaald door ook tenminste één van de Fisherman Wild-symbolen te laten landen.

Als de spins-bonus opnieuw wordt geactiveerd, wordt er een 2x vermenigvuldiger toegevoegd aan de waarde van de verzamelde geldsymbolen. Een tweede re-trigger kent een 3x multiplier toe, terwijl een derde re-trigger een enorme 10x multiplier toekent.

Als er geen vis in zicht is, kan de visser de Dynamite-functie activeren door een staaf dynamiet op het rooster te gooien, geldsymbolen toe te voegen of de vissymbolen op het scherm te vangen.

Big Bass Bonanza Wild-symbool

fisherman

Het Wild symbool wordt uitgebeeld door een visser die zojuist een grote baars heeft gevangen. Dit vrolijke personage vervult de dubbele functie van zowel een wild- als een geldverzamelsymbool. Wanneer hij tijdens het basisspel verschijnt, fungeert hij als een klassiek wild-symbool en kan hij elk symbool vervangen, behalve de scatter.

Dit helpt je om een ​​aantal indrukwekkende winnende combinaties te creëren. Echter, functioneert de Fisherman Wild tijdens het Free Spin-bonusspel ook als het symbool voor het verzamelen van geld. De Fisherman Wild kan op elk moment tijdens de bonusspins verschijnen en deze worden verzameld in een meter bovenaan het scherm. Elke keer dat er vier Wilds worden verzameld, wordt de bonusspinfunctie opnieuw geactiveerd, waardoor er 10 extra spins worden toegekend.

Wanneer je wilds landt tijdens een bonusspel, kun je alle prijzen verzamelen die horen bij de geldsymbolen op de rollen. Het Wild-symbool wordt ook zelf verzameld tijdens de bonus in een speciale meter bovenaan het scherm.

Conclusie Big Bass Bonanza

Hou je van vissen? dan is Big Bass Bonanza zeker de slot voor jou. Voorzien van een kleurrijke, prachtige onderwaterachtergrond te midden van de verschillende soorten vissen en andere onderwaterelementen, zal deze online-gokkast zeker een snaar raken bij liefhebbers van een dagje vissen.

Op het oog ziet het er allemaal kwalitatief goed en verzorgd uit. Deze gokkast biedt een gemiddelde volatiliteit en hoogwaardige gameplay en spelers voldoende kansen om die vissen binnen te halen voor een substantiële overwinning.

De vermakelijke speciale functies omvatten bonusspins en re-triggers die dit spel verder verlevendigen. Het spel kan je belonen met een uitbetaling van maximaal 2.100 keer je inzet, dankzij symbolen die tot 200 keer je inzet uitbetalen.

In Big Bass Bonanza prijzen winnen kan uiteraard met de maximaal 46.656 Megaways. Nu hoef je alleen nog maar achterover te leunen, je lijn uit te werpen en zoveel mogelijk grote vissen te vangen!

Speel Big Bass Bonanza voor je plezier

Speel Big Bass Bonanza voor echt geld


Alleen Toegang voor 24 jaar en ouder.