Buffalo King Megaways Review + Gratis Spelen

buffalo-king-megaways

De Buffalo King Megaways slot is een Pragmatic Play online gokkast, met 6 rollen en maar liefst 200.704 manieren om te winnen. De maximale potentiële winst 5.000 x je totale inzet met een enkele draai. Grafisch ziet het er mooi uit, met een frame van hout en een achtergrondafbeelding met een prairie erop. De muziek doet ons denken aan goede oude westernfilms.

Buffalo King Megaways RTP en Volatiliteit

De RTP (Return to Player) voor Buffalo King Megaways komt uit op een respectabele 96,06%, wat ruim boven het gemiddelde ligt. Dit is een zeer volatiele gokkast, dus er is kans op grote winsten – en ook op grote verliezen! Dat betekent dat het niet het ideale spel is voor fans van gokautomaten met een laag risico, dus als je beperkte speelgeld hebt, raden we je ten zeerste aan de Buffalo King Megaways-demo te verkennen voordat je echt geld gaat inzetten op het spel.

Buffalo King Megaways Spel Symbolen

Laagbetaalde spelsymbolen in Buffalo King Megaways worden vertegenwoordigd door speelkaartpictogrammen: 10, J, Q, K en A. Middelgrote symbolen zijn een Eland, een Poema en een Wolf, met als best betalende symbolen een Adelaar en de Buffel zelf.

Six-of-a-kind Buffels op alle zes de rollen belonen je met een uitbetaling van 20x je inzet. Er is ook een Wild-symbool, dat alleen op rol 2, 3, 4 en 5 verschijnt, dus het kan zelf geen winsten genereren. Maar het kan alle andere symbolen vervangen, behalve de Bonus Scatter, dus het is altijd een welkome verschijning op de rollen. En tijdens de gratis spins-bonus komt deze met een bijgevoegde vermenigvuldiger, waardoor deze nog aantrekkelijker is in een winnende combinatie.

Buffalo-King-Megaways

Door de vallende symbolen is het mogelijk om kettingreacties te krijgen, waarbij zowel de vermenigvuldiger als de rondewinst steeds verder groeit. Ze worden soms Avalanche Reels of Cascading Reels genoemd, maar het komt altijd op hetzelfde neer. Winnende symbolen verdwijnen van de rollen zodra de winst is geregistreerd, waardoor nieuwe symbolen van bovenaf naar beneden kunnen vallen, wat mogelijk nog meer winsten oplevert. De rollen blijven tuimelen totdat er geen winnende combinaties meer worden bereikt, waarna je een nieuwe betaalde draai moet starten.

Buffalo King Megaways gratis spins

Je moet vier of meer Bonus Scatter-symbolen op de rollen, in elke positie, laten landen om de gratis spins-bonusronde in Buffalo King Megaways te activeren. Het aantal gelande Scatters bepaalt het aantal gratis spins dat je ontvangt en genereert een directe uitbetaling van de prijs:

  • 4 Scatters – 5x je inzet en 12 gratis spins
  • 5 Scatters – 20x je inzet en 17 gratis spins
  • 6 Scatters – 100x je inzet en 22 gratis spins

Het landen van drie of meer extra Scatters tijdens de bonusronde levert 5 extra gratis spins op, dus er is het potentieel voor bijna onbeperkte spins als de symbolen in jouw voordeel landen! Wilds worden geleverd met vermenigvuldigers ter waarde van maximaal 5x, en worden toegepast op elke Tumble, dus het is mogelijk om een aantal grote winsten te behalen uit deze ronde. Het is ook mogelijk om met lege handen te staan, dus wees voorzichtig met je inzet!

Buffalo-King-Megaways

Buffalo King Megaways Extra Features

Als je je kansen op het activeren van de gratis spins-bonusronde wilt vergroten, heb je de mogelijkheid om de Ante Bet (inzet-vermenigvuldiger)-feature te gebruiken. Dit verhoogt het bedrag van je inzet met 25% en verdubbelt je kansen om de bonusronde te activeren.

Je kan ook de Buffalo King Megaways bonusronde kopen voor 100x je huidige inzet, wat vooral handig is als je geen geduld hebt. Er is echter geen garantie dat je genoeg zult winnen van de bonusronde om de kosten van het kopen van de bonus te dekken, dus gebruik deze optie met zorg.

Buffalo King Megaways Oordeel:

Buffalo King Megaways is geschikt voor liefhebbers van gameplay met zowel traditionele als unieke elementen. Als er geen bonus wordt geactiveerd, is het basisspel nog steeds interessant, maar zodra wilds, scatters of andere speciale symbolen of functies op de rollen verschijnen, bereikt het een geheel nieuw niveau. Buffalo King Megaways heeft zeker het potentieel om een ​​aantal grote uitbetalingen op te leveren, maar er is ook een goede kans om je hele inzet te verliezen, dus benader dit spel met de nodige voorzichtigheid!

We raden aan om eerst een aantal gratis spellen van Buffalo King Megaways uit te proberen voordat je met echt geld gaat spelen, zodat je een beter idee krijgt van hoe het spel verloopt. Buffalo King Megaways is te spelen op laptop. smartphone en tablet.

Speel Buffalo King Megaways voor je plezier

Speel Buffalo King Megaways voor echt geld