Wild Frames van Play’n GO Review + Gratis Spelen

wild-frames-play-n-go

Wild Frames van Play’n Go is een klassieke fruitmachine-slot. Deze online gokkast met het avalanche mechanisme heeft een 7×7 raster zonder winlijnen en een zeer unieke levendige aantrekkingskracht. De echte ster van de show is de clusterfunctie van het spel, die wordt gevormd door identieke symbolen verticaal of horizontaal met elkaar te verbinden. Deze gokkast heeft een minimalistische achtergrond, maar biedt een enorme verzameling speciale functies en kans op grote winsten.

Via het avalanche mechanisme kunnen winnende combinaties ontstaan als er 5 of meer dezelfde symbolen in een cluster verschijnen. deze verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe symbolen waardoor er een kettingreactie aan winstcombinaties kan ontstaan.

Er zijn in totaal 9 symbolen, waaronder 4 laagbetaalde symbolen. Deze worden vertegenwoordigd door de harten, schoppen, klaveren en ruiten. Er zijn ook 4 premium symbolen, deze worden weergegeven door bellen, sterren, diamanten en zevens. Het best betalende symbool is de rode zeven, dit symbool betaalt 500x voor 30+ in een cluster.

Het wild symbool vervangt alle andere symbolen en laat een wild frame achter dat aangevuld kan worden met vermenigvuldigers zodra er een nieuw wild in het frame valt. Zodra je 80 winnende symbolen hebt opgespaard dan worden de frames wild.

Als je tijdens een draaibeurt geen winstcombinatie pakt dan kunnen er 4 tot 6 mystery wilds worden toegevoegd zodat de kans op een winnende combinatie groter wordt.

Wild Frames Bonusfeatures

Wild Frames biedt je een overweldigende verzameling speciale functies. Dit zijn Random Wilds, Wild Frames en een Charge Meter. Deze geweldige online gokkast heeft geen Scatter of Free Spins, maar het heeft wel een aantal vrij unieke en hoog uitbetalende bonussen die het zeker waard maken een gokje te wagen op deze gokkast.

Wild-frames

Random Wilds Feature

Een sprankelende “W”-letter vertegenwoordigt het Wild-symbool in dit spel, dat fungeert als een joker en alle symbolen vervangt die bijdragen aan een winnende winlijn. Wanneer dit Wild-symbool op de rollen verschijnt, wordt er een Wild sticky frame gemaakt, vandaar de naam van de gokkast.

Deze sticky frames worden niet geactiveerd en blijven inactief totdat de Wild Frames-functie is geactiveerd. Een ander interessant aspect van deze feature is dat elke keer dat je een “W” op een bestaand frame van het spel plaatst, er een progressieve vermenigvuldiger tot 9x wordt toegevoegd. Wanneer je een niet-winnende draai maakt, moet je voorzichtig zijn met het verschijnen van 4-6 Wilds op de rollen, aangezien deze willekeurig kunnen worden toegevoegd.

Charge Meter

De Charge Meter is één van de meest opwindende features van deze online gokkast. Zodra je hem tot de rand hebt gevuld, staat je een verrassing te wachten! Elk winnend pictogram voegt 1 lading toe aan de Charge Meter. Het vullen van de meter tot 20, 40, 60 of 80 charges activeert een aantal behoorlijk geweldige functies, die als volgt zijn:

  • Transformatiefeature – Alle goedbetaalde pictogrammen op het raster veranderen in één hoogbetalend symbool.
  • Wildcard-feature – 3-4 willekeurige Wilds worden op het raster gestrooid.
  • Shatter-feature – Deze verwijdert de laagbetaalde symbolen, waardoor een cascade-actie wordt gestart.
  • Wild Frames-feature – Het volledig vullen van de meter met 80 charges ontgrendelt de Wild Frame-feature, deze activeert alle slapende sticky Wild-frames en activeert samen met hen de vermenigvuldigers.

Wild Frames van Play’n GO Conclusie:

Play’n GO’s Wild Frames gokkast is het proberen zeker waard. De innovatieve features zorgen voor een unieke spelervaring met een enorm uitbetalingspotentieel, tot wel € 700.000. Wees echter voorzichtig met de extreem hoge variantie en bereid je voor om voor lange periodes voor een kleine beloning te spelen. De uiteindelijke win-streaks maken het allemaal het wachten waard.

Speel Wild Frames van Play’n GO voor je plezier:

Speel Wild Frames van Play’n GO voor echt geld:

Voor meer games van Play’n GO kijk bij Betcity-Casino.


Alleen Toegang voor 24 jaar en ouder.