Book of Golden Sands Review + Gratis Spelen

book-of-golden-sands

We gaan weer naar het oude Egypte op zoek naar verborgen schatten in deze Book of Golden Sands-gokkast van Pragmatic Play. Hoewel niet erg orgineel, met max winsten van 10.000 x je inzet, onbeperkte gratis spins en een bovengemiddelde RTP (Return To Player) heeft het toch veel aantrekkingskracht. Maar hoe verhoudt Book of Golden Sands zich tot vergelijkbare gokkasten op de markt?

Book of Golden Sands RTP en Details

Book of Golden Sands slot wordt gespeeld op 6 rollen, 3 rijen en heeft 729 manieren om te winnen. Winsten worden toegekend voor symboolcombinaties die van links naar rechts landen. Inzetten kan vanaf 20 cent.

Zoals het geval is bij de meeste Pragmatic Play-slots, gebruik je de + en – knoppen aan weerszijden van de draaiknop onder de rollen om je totale inzet te wijzigen. Je kunt ook Autoplay en turbo-spins gebruiken bij de meeste online-casino’s

De RTP van Book of Golden Sands RTP 96,46%, wat ruim boven het gemiddelde is voor een online gokkast. Book of Golden Sands wordt door Pragmatic Play zelf beoordeeld als 5 van de 5 voor volatiliteit, dus verwacht niet te vaak winsten.

De maximale winst is 10.000 x je inzet. Dat wordt het best bereikt tijdens de gratis spins-functie waarin je gemiddeld eens per 204 spins terechtkomt. De maximale winkans is 1 op 1.069.518 spins.

Book-of-golden-sands

Book of Golden Sands Thema en Gameplay

Het thema van Book of Golden Sands is typisch Egyptisch. De rollen zijn geplaatst in een piramide, met zand op de vloer. Er brandt ook vuur aan weerszijden van de rollen en een Sphynx aan de rechterkant. Pas ook op voor de slang rond de Sphynx !

Hoewel de beelden er allemaal mooi genoeg uitzien, is de soundtrack een beetje eigenzinnig en helemaal niet afgestemd op het thema. Dit kan door sommigen als een goede zaak worden gezien, en ik moet toegeven dat het verfrissend was om een ​​ander geluid te horen dan ik hier had verwacht.

Op de rollen heb je een aantal gekleurde edelstenen die het minst uitbetalen. De beter betalende symbolen zijn: ketting broche, slang, Cleopatra, Horus en de gouden farao. De farao is het meest lucratieve symbool en betaalt respectievelijk 1, 1,75, 2,5 of 5 x je inzet voor 2, 4, 5 of 6 in combinatie.

De Wild van het spel is de Scarab en verschijnt alleen op de rollen 2, 3, 4, 5 en 6. Wanneer het landt, heeft het een willekeurige vermenigvuldiger van 2x of 3x. Dit geldt voor alle winnende combinaties met een Wild. De Scatter van het spel is het boek zelf, dat op alle rollen verschijnt en tot 500x kan betalen voor 6.

Book of Golden Sands is geproduceerd met HTML5-technologie en is beschikbaar op mobiele telefoons, tablets, laptops en desktops. Met een visueel aantrekkelijke opstelling van 6 × 3 rollen, speelt het geweldig op kleinere schermen.

Book of Golden Sands-Bonusfeature

Er is één hoofdbonusfunctie bij het Book of Golden Sands, namelijk de gratis spins-functie. Als je 3 of meer scatters landt tijdens een spin in het basisspel, wordt de gratis spins-functie geactiveerd. Voordat de spins beginnen, wordt een willekeurig symbool geselecteerd om een speciaal uitbreidend symbool te worden.

Tijdens spins breiden speciale symbolen zich verticaal uit om alle posities op de rol te bedekken. Toekomstige uitbreidingen in dezelfde ronde op de rollen waarop symbolen zijn verzameld, zullen worden uitgebreid met 3 plus het aantal symbolen bovenaan, tot een maximum van 10. Uitbreidingen vinden alleen plaats als er minimaal 3 speciale uitbreidende symbolen landen tijdens het draaien. Als je tijdens een gratis draai 3 of meer scatters landt, krijg je 10 extra spins.

Book of Golden Sands Conclusie

Als je ziet dat dit een ‘Book of’-gokkast is, denk je meteen dat het net zo zal zijn als alle andere. En dat is ook een beetje zo, maar het is op geen enkele manier vervelend. Ik hou van de beelden en de audio is compleet anders dan alle andere met zijn unieke geluidseffecten. Sommigen zullen dat geweldig vinden en anderen zullen het een beetje vreemd vinden, maar ik vind het leuk.

De gratis spins-functie is bijzonder, wat bijdraagt aan de algehele aantrekkingskracht van deze gokkast. Het is niet hetzelfde als cultfavoriet Book of Dead van Play’n GO. En het is niet zo hectisch als Book of Shadows van Nolimit City, maar het zit ergens tussenin.

Met een bovengemiddelde RTP en maximale winsten van 10.000 x je inzet, is er veel goeds aan deze gokkast. Probeer de demo gerust eens uit voordat je met echt geld gaat spelen. Het is een goede manier om een idee te krijgen van de gokkast.

Speel Book of Golden Sands voor je plezier

Speel Book of Golden Sands voor echt geld


Alleen Toegang voor 24 jaar en ouder.