Wedden op het wk voetbal 2022

WK-2022-Qatar

Wie wint het WK 2022? Zal Frankrijk zijn titel kunnen behouden? Zal Messi zijn Argentinie, wereldkampioen maken? Hoe ver komt het Nederlands elftal? Hier lees je alles over wedden op het wereldkampioenschap voetbal 2022 in Qatar. De favorieten en de outsiders, de odds, het spelschema van het Nederlands Elftal en de diverse wedmogelijkheden.

Favorieten en outsiders WK 2022

Brazilië: De Seleção hebben het WK al 20 jaar niet meer gewonnen maar zijn deze keer als favoriet aangeschreven voor het wedden op de winnaar van het WK van 2022. De Brazilianen spelen met een uitbundigheid en synergie die maar weinigen kunnen evenaren, maar ze zijn ook compact op het middenveld en verdedigend sterk. Met spelers als Neymar, Alisson, Militao, Casemiro en Vinicius Junior beschikt het derde land op de FIFA ranglijst misschien wel over de beste spelers van het toernooi. Brazilië is terecht de favoriet van veel mensen om de wereldbeker in Qatar te gaan te winnen.

Argentinie: Bij Argentinie draait alles om de zevenvoudig Gouden Bal-winnaar Lionel Messi. Zal de beste voetballer van zijn generatie, die voor de laatste keer deelneemt aan een WK, in staat zijn om zijn land de WK-titel te bezorgen? Op Messi na beschikt Argentinie verder nog over: Lautaro Martinez, Rodrigo De Paul en Emiliano Martinez in het doel. Het Argentijnse elftal is al 31 wedstrijden ongeslagen. Hun laatste verlies dateert van 2 juli 2019. Het verloor toen met 2-0 tegen Brazilië.

Frankrijk: De titelverdediger. Frankrijk won het WK van 2018 door in de finale te winnen van Kroatië. De selectie van Frankrijk bestaat uit absolute voetbalsterren van de diverse Europese topclubs. Waaronder: Karim Benzema, Kylian Mbappé, Raphaël Varane, Antoine Griezmann, Paul Pogba, Dayot Upamecano, Hugo Lloris, Ousmane Dembélé, Christopher Nkunku, Jules Koundé en Hugo Lloris op doel. Hierdoor zijn Les Bleus weer één van de topfavorieten.

Engeland: Het Engelse team is een vrij homogene ploeg met spelers uit de sterkste competitie van Europa, de Premier League. Met aanvoerder en goalgetter Harry Kane plus gerenomeerde spelers zoals, Phil Foden, Raheem Sterling, Reece James en Jadon Sancho. Kunnen The Three Lions onder leiding van trainer Gareth Southgate er misschien voor zorgen, that football is coming home.

Odds voor WK-winst.

Winnaar WK 2022 odds
Frankrijk1.87
Argentinië1.93

WK wedstrijden voorspellingen

WK 2022 Topscorer – Odds

Natuurlijk is er bij Betcity.nl ook een weddenschap af te sluiten op de topscorer van het WK 2022.

Topscorerstitel WK 2022 Odds
 
Mbappé, Kylian (Frankrijk)
1.95
Lionel Messi (Argentinië)1.95
Giroud, Olivier (Frankrijk)14.00

Klik Hier voor het Spelschema WK Voetbal 2022

Wedmogelijkheden WK 2022

Naast de outrights zoals wie wint het WK of wie wordt groepswinnaar of topscorer kun je uit oneindig veel weddenschappen kiezen, tijdens het WK-2022. En dan kun je ook nog kiezen tussen pre-match wedden en live wedden. We nemen een paar van de meest voorkomende weddenschappen even met je door.

1X2 weddenschap: voorspel welk team er gaat winnen of zet in op een gelijkspel. De 1 staat voor de thuisploeg, de 2 voor de uitploeg en de X voor gelijkspel.

Under/Over weddenschap: Voorspel hoeveel doelpunten er in totaal worden gemaakt. Het gaat om het totaalaantal van beide teams, zet in of dit er meer of minder zijn dan een X-aantal.

Handicap weddenschap: Het kan voorkomen dat er tijdens het WK. er wedstrijden ziin waarbij het verschil in kwaliteit tussen twee teams op papier heel groot is. Dit heeft uiteraard invloed op de odds. Bij het wedden met een handicap geef je één van de teams een virtuele voorsprong of achterstand, waardoor je veel gunstiger odds krijgt, Deze wedoptie is dus interessant bij wedstrijden met een uitgesproken favoriet. Let op! Hoe groter de handicaps, hoe kleiner de kans dat jij jouw weddenschappen winnend zal afsluiten en andersom.

Both Teams To Score : Beide teams maken minimaal één doelpunt. 

Correct Score weddenschap: Voorspel wie de WK-wedstrijd wint en de exacte uitkomst in doelpunten.

Voor meer informatie en uitleg over soorten voetbal-weddenschappen kijk bij: Verschillende soorten weddenschappen en begrippen uitgelegd.

Live wedden op WK-2022 wedstrijden

Live wedden is een steeds populairdere soort van online-wedden aan het worden, voornamelijk op voetbalwedstrijden, want zeker in het voetbal kunnen onverwachte situaties tijdens of vlak voor de wedstrijd gebeuren. zoals een blessure, een gegeven rode kaart of een last minute verandering in de opstelling kan de wedstrijd een totaal andere kant op laten gaan.

Spanning met live wedden op voetbal

Met live wedden op een voetbalwedstrijd creëer je volop extra spanning terwijl je de wedstrijd volgt, want je kan direct reageren op wat er gebeurt op het veld, door goed in de gaten te houden als het momentum in de wedstrijd kantelt kun je profiteren van hoge odds.

Wacht je te lang, dan veranderen de odds en maak je misschien minder winst dan mogelijk was. De bookmakers houden de wedstrijd uiteraard ook in de gaten en passen de odds zo snel mogelijk aan.

Tot slot nog een aantal aanbevolen artikelen over het WK 2022 in Qatar:

Alles wat je moet weten over het WK voetbal 2022

WK 2022 Nederlands Elftal Nieuws