TOTO-KNVB-Beker

De KNVB Beker, om sponsorredenen ook wel de TOTO KNVB Beker genoemd, is een jaarlijkse competitie die georganiseerd wordt, door de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) sinds 1898. Het knock-out toernooi is gebaseerd op het formaat van de Engelse FA Cup.

De strijd om de KNVB beker, die als bijnaam de Dennenappel heeft, bestaat uit alle teams uit de top vier van de Nederlandse competitie (Eredivisie, Eerste Divisie, Tweede Divisie en Derde Divisie), evenals de 24 halve finalisten (of vervangers) van de zes KNVB District Cups.

Voetbalclubs uit de Eredivisie en de Eerste Divisie zijn automatisch geplaatst voor de eerste ronde van het bekertoernooi, dat vanaf het begin uit knock-outwedstrijden bestaat. Een return bij een gelijkspel na 90 minuten zoals in sommige andere landen het geval is, komt bij het Nederlandse bekertoernooi niet voor. Als er na 90 minuten spelen geen winnaar is, moet een verlenging of penaltyserie voor een beslissing zorgen.

De finale om de KNVB beker vindt traditiegetrouw plaats in De Kuip en wordt daar sinds de finale van 1989 elk seizoen gehouden. De winnaar van de beker strijdt tegen de kampioen van de Eredivisie om de Johan Cruijff Schaal, dat de aftrap is voor het volgende seizoen en zal alsmede instromen in de play-offs van de UEFA Europa League seizoen 2023/’24. play-offs van de Europa League in het seizoen 2023/’24. Heeft de winnaar zich ook al geplaatst voor deelname aan de Champions League? Dan verschuift het betreffende ticket voor de Europa League naar het hoogste team in de eindstand van de Eredivisie dat zich niet heeft geplaatst voor de Champions League.

PSV, FC Twente, ADO Den Haag, De Graafschap en NAC hebben zich dinsdag geplaatst voor de achtste finales van de TOTO KNVB Beker. In de tweede ronde van het hoofdtoernooi maken ook de topclubs hun opwachting, nadat zij in oktober nog werden vrijgeloot vanwege hun Europese verplichtingen. Bekijk hieronder het programma en de uitslagen:

8e finales TOTO KNVB Bekertoernooi 2022/’23

8e-finales-TOTO-KNVB-Beker

Dinsdag 7, woensdag 8 en donderdag 9 februari 2023

Kwart finales TOTO KNVB Bekertoernooi 2022/’23

Dinsdag 28 februari / woensdag 1 / donderdag 2 maart 2023

Halve finales TOTO KNVB Bekertoernooi 2022/’23

Dinsdag 4 / woensdag 5 / donderdag 6 april 2023

TOTO KNVB BEKERFINALE 2023

Zondag 30 april 2023, 18.00 uur, Stadion Feijenoord, Rotterdam
knvb-beker

Wedden op de TOTO KNVB Beker:

Outright – Weddenschap waarbij je de winnaar van de TOTO KNVB Beker voorspelt

Andere populaire voetbalweddenschappen:

  • Winst-Gelijk-Verlies: Dit is de meest voorkomende weddenschap in de TOTO KNVB Beker waarbij kan worden ingezet op de winst van een team (A of B) of gelijkspel
  • Beide Teams Scoren: Dit is een eenvoudige weddenschap waarbij je inzet of beide teams wel scoren of niet.
  • Dubbele kans is een andere vorm van weddenschap waar je 2 mogelijke uitkomsten samenneemt. Verwacht je zo bijvoorbeeld dat een thuisteam zeker niet zal verliezen, maar voel je dat het mogelijk wel eens gelijkspel zou kunnen worden, dan kan je inzetten op thuisteam wint of gelijkspel (ook wel 1X genoemd). Op deze manier verlaag je het risico dat je neemt op een wedstrijd significant, al gaat het wel gepaard met een lagere notering. Bij de dubbele kans zijn er altijd 3 mogelijke uitkomsten om op in te zetten: Thuisteam wint of gelijkspel (1X), Thuis- of uitteam wint (12) of Uitteam wint of gelijkspel (X2).
  • Doelpunten: Bij iedere TOTO KNVB Bekerwedstrijd kun je meerdere weddenschappen plaatsen die met het maken van doelpunten te maken hebben. Zo kun je inzetten wie als eerst scoort, wat de precieze uitslag is, hoeveel doelpunten gemaakt worden en wanneer etc.
  • Kijk voor verdere uitleg over soorten weddenschappen bij: Verschillende soorten weddenschappen en begrippen uitgelegd.

Tip: gebruik handicaps

  • Handicap: Het komt regelmatig voor dat er wedstrijden ziin waarbij het verschil in kwaliteit tussen twee teams op papier groot is,dit heeft uiteraard invloed op de odds. Bij het wedden met een handicap geef je één van de teams een virtuele voorsprong of achterstand, waardoor je veel gunstiger odds krijgt, Deze wedoptie is dus interessant bij wedstrijden met een uitgesproken favoriet. Let op! Hoe groter de handicaps, hoe kleiner de kans dat jij jouw weddenschappen winnend zal afsluiten en andersom.
  • Asian handicap: De zogeheten Asian Handicap heeft verschillende voordelen:

Voordelen van Asian handicap

  • Uitgebreide wedmogelijkheden dankzij een breed scala aan uiteenlopende odds.
  • Mogelijk bij live weddenschappen.
  • Minder kans om je inzet (volledig) te verliezen in vergelijking met de 1×2 bet

Live Wedden op TOTO KNVB Beker

Live wedden is een steeds populairdere soort van online wedden aan het worden, voornamelijk op voetbalwedstrijden, want zeker in het voetbal kunnen onverwachte situaties tijdens of vlak voor de wedstrijd gebeuren. zoals een blessure, een gegeven rode kaart of een last minute verandering in de opstelling kan de wedstrijd een totaal andere kant op laten gaan.

Spanning met live wedden op voetbal

Met live wedden op een voetbalwedstrijd creëer je volop extra spanning terwijl je de wedstrijd volgt, want je kan direct reageren op wat er gebeurt op het veld, door goed in de gaten te houden als het momentum in de wedstrijd kantelt kun je profiteren van hoge odds.

Wacht je te lang, dan veranderen de odds en maak je misschien minder winst dan mogelijk was. De bookmakers houden de wedstrijd uiteraard ook in de gaten en passen de odds zo snel mogelijk aan.

Waar kan je wedden op de TOTO KNVB Beker.

Bij Betcity.nl vind je het grootste aanbod aan TOTO KNVB Beker, de beste odds en een mooie welkomstbonus.


Wedden op de MLS (Major League Soccer)

Wedden op de MLS (Major League Soccer)

MLS staat voor Major League Soccer. Het is het hoogste niveau van het professionele voetbal in de VS. De competitie…

Jackpot Giant Review + Gratis Spelen

Jackpot Giant Review + Gratis Spelen

Speel gratis Jackpot Giant Jackpot Giant review In deze gokkast van Playtech kun je de jackpot van een reus winnen.…

Wedden op de NHL (National Hockey League)

Wedden op de NHL (National Hockey League)

De NHL (National Hockey League) is een professionele ijshockeycompetitie in Noord-Amerika, bestaande uit 31 teams in de Verenigde Staten en…

Rainbow Jackpots Power Lines Review + Gratis Spelen

Rainbow Jackpots Power Lines Review + Gratis Spelen

Speel gratis Rainbow Jackpots Power Lines Rainbow Jackpots Power Lines review Rainbow Jackpots Power Lines is een opgevoerde editie van…

Alleen Toegang voor 24 jaar en ouder.