Jackpot Giant Review + Gratis Spelen

jackpot-giant

Speel gratis Jackpot Giant

Jackpot Giant review

In deze gokkast van Playtech kun je de jackpot van een reus winnen. Jackpot Giant bevat rijke, gedetailleerde, kleurrijke graphics en een vrolijke, boeiende soundtrack. Er zijn enkele handige opties en instellingen beschikbaar in het spel. Als je van snelle gameplay houdt, dan zijn de autoplay- en turbomodus-opties perfect voor jou. Wanneer de turbomodus is ingeschakeld, worden sommige win-animaties en -geluiden overgeslagen en draaien de rollen sneller. Jackpot Giant heeft verder gestapelde wilds, de gigantische bonus en een progressieve jackpot.

Jackpot Giant Symbolen en uitbetalingen

Het gouden wild symbool heeft de hoogste waarde. Krijg er 5 op een winlijn en je wordt beloond met een uitbetaling van x50.000. Het is ook de sleutel tot het winnen van de progressieve jackpot. Het symbool vervangt alle andere behalve de scatter- en bonussymbolen. De hand van de reus die gouden munten vasthoudt, is de scatter. Een veelvoud van je totale inzet wordt uitbetaald wanneer er 3 of meer ergens op de rollen landen.

Andere hoogbetalende symbolen zijn sprankelende kristallen en de gigantische symbolen. De 2 gigantische symbolen verschijnen gestapeld in het spel en nemen verticaal 2 posities in. Dit verhoogt je kansen op meerdere winnende combinaties. De symbolen met een lagere waarde zijn A – J, en uit steen gehouwen. Jackpot Giant bevat ook een bonussymbool, dat alleen op rol 1 en 5 verschijnt. Dit activeert het gigantische bonusspel.

Jack-the-giant-gokkast

Deze slot heeft 50 betaallijnen, die permanent zijn ingeschakeld. Je kunt de lijninzet aanpassen van 1p tot 8p. Als zodanig is de minimale inzet 50 cent per draai, terwijl de maximale inzet £ 4 is. Dit inzetbereik is vrij beperkt en zal niet voldoen aan de behoeften van ervaren high rollers. Toch is het geschikt voor beginners en gevorderde spelers. Om in aanmerking te komen voor het winnen van de progressieve jackpot, moet je spelen met de maximale inzet per draai.

De gigantische Jackpot Giant bonus en progressieve jackpot

De jackpot is de grote trekpleister van dit spel. Zoals hierboven vermeld, moet je met de maximale inzet spelen om in aanmerking te komen voor de jackpotprijs. De grote geldwinst wordt toegekend bij 5 wild-symbolen op winlijn 1, die dwars door het midden van de rollen loopt.

Een ander hoogtepunt van deze online-gokkast is de gigantische bonus. Dit pick-and-win-spel wordt geactiveerd wanneer bonussymbolen tegelijkertijd op rol 1 en 5 verschijnen. Je krijgt 6 vulkanen te zien en je moet er 3 selecteren om hun verborgen geldprijzen te onthullen. Soms kan je keuze een optie voor opnieuw kiezen onthullen. Soms kun je de win ‘em all-beloning onthullen en krijg je de verborgen geldprijzen van alle 6 de vulkanen.

Jack-bonus

Zoals bij alle jackpot-slots, komt het zelden voor dat je de grote geldprijs wint. Maar als je de prijs binnenhaalt, loop je weg met een behoorlijk substantieel bedrag. De jackpot begint bij minimaal 100.000 euro en wordt opgebouwd met elke inzet die wordt geplaatst. De prijs bereikt regelmatig miljoenen euro’s. Wat betreft de gigantische bonus, deze komt vaker voor. Met het geluk aan je zijde kan dit leiden tot enkele grote overwinningen. Vooral als met de win ‘em all-beloning.

Jackpot Giant Conclusie

Als je van Progressieve gokkasten houdt, dan is Jackpot Giant iets voor jou. Het biedt niet alleen de kans om enorme geldbedragen te winnen, maar het biedt ook een boeiende en vermakelijke gameplay, waardoor het een leuk spel is, om te spelen. Wat wel jammer is, is dat je de grote jackpot alleen kan winnen bij een maximale inzet van €4.

De graphics zijn indrukwekkend, enkele van de beste die Playtech te bieden heeft. De gestapelde symbolen, scatter-betalingen, wild-vervangingen en de gigantische bonusfeature bieden tal van winkansen.

RTP: 94,22%

Variantie: hoog