Rainbow Jackpots Power Lines Review + Gratis Spelen

rainbow-jackpots-power-lines-2

Speel gratis Rainbow Jackpots Power Lines

Rainbow Jackpots Power Lines review

Rainbow Jackpots Power Lines is een opgevoerde editie van Rainbow Jackpots, een van de meest populaire gokkasten in online casino’s. Rainbow Jackpots Power Lines heeft een aantal prachtige graphics dankzij Red Tiger, de bekende spelaanbieder, maar beelden zijn niet alles dit spel te bieden heeft! Deze gokkast biedt ook tot 49 winlijnen bij elke draai, een fantastische bonusfunctie voor gratis spins en een geweldige maximale winst van 1.224x je inzet!

Als Power Lines-gokspellen nieuw voor je zijn, het concept is uiterst eenvoudig, maar het kan ongelooflijk lonend zijn voor spelers met een groot aantal mogelijkheden om uitbetalingen te ontvangen en bonusfuncties te activeren. Met sommige van de old-school gokautomaten die slechts 3 betaallijnen bieden, is het geweldig om een spel te zien met maximaal 49 winlijnen aangeboden om spelers veel extra kansen op winst te geven.

Over bonusfeatures gesproken, er zijn een aantal echt indrukwekkende te zien in Rainbow Jackpots Power Lines – inclusief gratis spins, symboolwissel, bierbonus – en zelfs enkele verbeterde versies van de bovengenoemde features. Is er goud aan het einde van de regenboog? .

Rainbow Jackpots Power Lines Bonus Features

Gratis Spins: 3 Free Spins-symbolen activeren deze bonusfeatures en geven je de mogelijkheid om uit 3 potten met goud te kiezen om het aantal ronden te onthullen dat je kunt spelen. Symbol Swap kan willekeurig worden geactiveerd tijdens je spins om een cluster van overeenkomende symbolen aan de rollen toe te voegen.

Super Gratis Spins: De Leprechaun is nodig om de geüpgradede versie van de Gratis Spins-bonus te activeren, waarbij een willekeurig aantal spins wordt toegekend. De Super Symbol Swap kan tijdens deze bonusfunctie worden geactiveerd voor mogelijk enorme uitbetalingen.

Bier Bonus: 3 Beer Bonus-symbolen activeren deze feature en het speelt als een pick-me-bonus. Kies gewoon uit de 3 pint-glazen en het door jou gekozen glas begint vol te lopen – hoe voller het wordt, hoe groter je beloning!

Megabierbonus: de geüpgradede versie van de bierbonus zorgt ervoor dat alle 3 de glazen vol raken – je krijgt de inhoud van alle 3 in plaats van slechts 1!

Rainbow-Jackpots-Power-Lines

Wisselen van Symbolen

Als de Leprechaun op zijn pijp blaast, kan hij de Symbol Swap-feature over de rollen blazen – dit zal overeenkomende symbolen toepassen op willekeurige posities, wat geweldige kansen op uitbetalingen kan creëren.

Super Symbol Swap: De geüpgradede versie van de Symbol Swap-feature zal resulteren in clusters van overeenkomende symbolen die op de rollen worden toegepast in plaats van op individuele symbolen.

Hoe Rainbow Jackpots Power Lines te spelen

Inzet: Druk op het vervolgkeuzemenu Inzet om een volledige lijst te zien van alle beschikbare inzetten die je per draai kunt toepassen. Dit wordt elke keer dat de rollen draaien van je saldo afgetrokken, dus zorg ervoor dat je dit controleert voordat je begint met spelen. Als je van gedachten verandert, ben je vrij om je inzet bij te werken zolang er geen spins aan de gang zijn.

Spin: Gebruik de Spin-knop om de rollen handmatig 1 ronde te laten draaien.

Conclusie

Rainbow Jackpots Power Lines is een geweldige verbeterde versie van een klassieke Ierse gokkast van Red Tiger, met de toevoeging Power Lines die tot 49 manieren biedt om te winnen met een enkele draai aan de rollen. Er zijn 3 hoofdbonusfuncties om naar uit te kijken, en alle functies hebben verbeterde tegenhangers die een nog groter potentieel voor prijzen bieden.

Speel Rainbow Jackpots Power Lines bij Betcity.nl en ontvang tot 100 gratis spins!